Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wolf Among Us 2, 2023 yılı sonrasına ertelendi!

 
 
Telltale Games tarafından oyunculara sunulacak olan The Wolf Among Us 2 ne yazık ki ertelendi. Ekipler oyunun 2023 yılı sonrasında çıkış yapacağını ve bu süreçte birçok düzeltme ve geliştirme yapılacağını belirtti. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
İlk oyunu bir hayli sevilmişti
 
 
 
The Wolf Among Us, The Walking Dead gibi yapımlarla oyuncuların gönüllerinde taht kurmayı başaran ekip şu anda The Wolf Among Us 2 üzerinde ve The Expanse (yaza doğru çıkış yapması bekleniyor) üzerinde çalışıyor. Ekip iki oyunun birbirinden bağımsız olduğunu ve birbirlerini çıkışlarını ertelemediğini bildirdi. 2023 sonrasına ertelenen bu 2. oyunun ne zaman çıkış yapacağı henüz belli değil.
 
Uzun zamandır beklenen devam oyununun ertelenme nedenleri arasında Unreal Engine 4'ten 5'e geçiş, oyun içi düzeltmeler, ekibin fazla mesai yapmasını önleme gibi durumlar yer alıyor. Erteleme durumu resmi Twitter hesaplarından oyunculara duyuruldu. Gönderiyi aşağıdan görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us 2 Fables Macera Adventure Yeni Oyun
Açık dünya rol yapma oyunu Tainted Grail: The Fall of Avalon'ın çıkış tarihi açıklandı Sifu bu ay sonu Steam'e geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2023 12:22:13

0
Bu eski Telltale ile aynı şirket değil ama eski çalışanların bir kısmı buraya geçti. Robert Kirkman'ın Skybound Entertainment stüdyosu Telltale'in isim haklarını alıp bu şirketi kurdu ve eski Telltale'in çıkaramadığı Wolf Among Us 2'yi geliştirmeye devam ettiler.

ullu

4.3.2023 13:31:11

0
Telltale batmamış mıydı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız