Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty ilk gününde 75 bin eş zamanlı oyuncuya ulaştı

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty, Steam'de ilk günde yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. SteamDB'den elde edilen verilere göre aksiyon rol yapma oyunu ilk gününde 75 bin oyuncuyu aştı.
 
Team Ninja bu oyunla beraber kendi eş zamanlı rekorunu kırdı
 
 
 
Nioh, Dead or Alive, Ninja Gaiden Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ve daha fazlasıyla bilinen Team Ninja ekibi, Wo Long: Fallen Dynasty ile beraber Steam'de kendi eş zamanlı rekorunu kırdı. Diğer geliştirmiş olduğu oyunlar ile karşılaştıracak olursak Nioh: Complete Edition 10.649 eş zamanlı oyuncuya sahipken Nioh 2, 41.325 eş zamanlı oyuncuya ulaşmıştı.
 
Wo Long: Fallen Dynasty genel olarak sevilen bir yapım oldu ancak Steam'de optimizasyon ve teknik sıkıntılardan dolayı çoğunlukla olumsuz etiketine sahip. Aksiyon rol yapma oyunu şu anda PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de yer alıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon pc Wo Long: Fallen Dynasty
The Wolf Among Us 2 Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor VALORANT Champions Tour 2023: LOCK//IN São Paulo Şampiyonu Fnatic Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2023 23:31:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Xbox ta beleş bide orda oynayacak adam akıllı oyun yok o yüzden olabilir
Gözlere bi baktır istersen yada haberi tekrar oku. Onun bunun fanboyluğunu yapıcam diye rezil oluyorsunuz farkında değilsiniz.

TncyKrmn

7.3.2023 19:55:55

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Xbox ta beleş bide orda oynayacak adam akıllı oyun yok o yüzden olabilir
Ulan ne odun insansınız. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bari görselden anlayın. "Steam'de ilk günde yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. SteamDB'den elde edilen verilere göre aksiyon rol yapma oyunu ilk gününde 75 bin oyuncuyu aştı." diyor koskocaman yazıyla gelmiş burada" xboxta oyun yokmuşta onadanmış." diye işkembeden yorum yapıyorsun.

BSC Misafiri

7.3.2023 12:35:38

0
Xbox ta beleş bide orda oynayacak adam akıllı oyun yok o yüzden olabilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wo Long: Fallen Dynasty
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız