Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 Duyuruldu!


   Game Informer'ın  Mart sayısında RPG severlerin gözbebeği The Witcher serisinin yeni oyunu var! The Witcher 3: Wild Hunt'ın duyurusu aslında yeni nesil konsolların çıkış tarihiyle ilgili de belki ufak ipuçlarına sahip.
 
   2014 yılında PC için çıkış yapacak olan oyun yeni nesil Xbox ve PlayStation konsollara da gelmesi büyük ihtimal. Zira yapımcılar direk isim vermsese de duyuruda "yüksek kapasite platformlarda" diyerek açık kapı bırakıyor.
 
   Farklı karakterler, tekdüze ilerlemeyen bir hikaye ve oyuncu seçimlerine bağlı olarak şekil alan The Witcher 3: Wild Hunt, bir önceki oyunundan tam 30 kat büyük olacak! CD Project RED'in REDengine 3 grafik motoruyla geliştirdiği oyunun muazzam büyüklükte bir oyun alanına: Skyrim'den daha büyük bir dünyaya sahip olacağı bildiriliyor. Zaten serinin sevilen bir özelliği olan yakın dövüş savaşları, bu oyunda canavar avlamak için kullanacak. Hikaye politik çekişmeler ve bu dünyadan olmayan mahlukların tehditleri çevresinde gelişecek.
 
   The Witcher 3: Wild Hunt'ın geniş bir dünyaya sahip olacağını söylemiştik. Adalardan, ormanlara ve oradan karanlık, yok olmuş şehirlere olan yolculuğumuzun hiç bir yerinde yükleme ekranı olmayacağı bildiriliyor.
 
   Aşağıda yer alan Game Informer kapağına tıklarayarak karizmatik savaşçımız Geralt ve yapımcıların şimdilik sır olarak kalmasını istedikleri bir karakterin sanatsal çalışmasına yüksek çözünürlüklü olarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Sony, PS All Stars Geliştiricisiyle Yolları Ayırdı DayZ Standalone Sürümünden 15 Dakikalık Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2013 11:32:50

0
Resim de geralt'in yaninda ki triss merigold'da benziyor.

selcuk6688

8.2.2013 15:18:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: matrix999 bir skyrim değil am olsun bekliyoruz optimizasyonu kesinlikle iyi olmalı ve açık dünya olmalı kesinlikle özgür olmalısınız
skyrim ile bunu karsilaştiran gozumde oyuncu değildir witther 2 oynayin bakalim gorun kim daha üstün oyun bitmiyor dlc bile gerek yok :D skyrim ezer geçer bu oyun ekran karti alin oynayin :D guldum resmen skyrim bunu kıyasliyolar ahahahahahah :D geralt kim skyrim kim kazanan wither serisidir wither 3 oynayin ağzınız açık kalacak adam rpg nin babasini yaziyor uzun suryor yapmasi skyrim bunu karsılastiriyonuz animasyon hikaye ve dovus sahneleri macera bu oyunda bunlar var skyrim ne peki saçma sapan oyun gozumde hep ayni lvl kas magaralara gir ormana gir ama bu oyun hikayenin babasini yaratiyor skyrim diyenlere gotumle guluyorum nedenmi 30 kat buyuk olcak yalan değil red engine 3 muhtesem motor skyrim 2 seneyse bu 6 senede yapılıyor açin oynayinda oyun gorun az çıksında skyrim diyenleri burda goreyimde o zaman ne deyecekler bakalim dlc ye gerek yok adamlar sabirli ve emek veriyor emek budur işte ea activision gibi ubisoft gibi dağitici alinda sanati gorun bu oyunla skyrim ahahahahah oldum burda sanat budur oyun yapmak budur bağimsiz firma koca firmalari imana getirdi siz asil cyperpunki bekleyin oyun gorun az firma gorun sanatin babasidir bu firma babasi özenerek yapıyolar ben boyle emek gormedim skyrim diyonuz halen ergenler az beyin çaliştirin grafik sıfır skyrim senaryo sıfır çık hayvan avla hep ayni şey ama bu tam bir rpgdir bunu akliniza sokun bunda grafik istediniz alin yapıyor ben size soyleyim bu oyunun boyutu en az 60 gb olcak soyleyimde nedne 60 gb içinde emek var emek boyutu ondna yukseliyor optimasyonda ayarlandimi bu oyun dunya satma rekoru kırar

rambocuk

6.2.2013 19:37:26

0
Ps4 de çok yakışıcak bu oyun full türkçede olursa tadından yenmez

matrix999

6.2.2013 16:13:21

0
bir skyrim değil ama olsun bekliyoruz optimizasyonu kesinlikle iyi olmalı ve açık dünya olmalı kesinlikle özgür olmalısınız

aygun61

5.2.2013 19:26:58

+3
Eğer bu kez Türkçe dil desteğini oyun ile aynı anda görebilirsek yeni nesil konsollarımızın ilk ve unutulmaz oyunlarından biri The Witcher 3 olur.

archVillain

5.2.2013 17:15:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @atchVillain Crytek de bi aralar öyle diyordu sonuc ortada. Konsol satışları bir patlama yapsın o zaman görürüz CD Projekt konsolcumu pc tabanlimi
Atladığın bir nokta var. Crytek başından beri Ubisoft, EA gibi büyük firmalar ile çalıştı. CD Projekt Red ise tamamen bağımsız bir şirket. Alt yapılarıda iyi. GoG var, Doğu Avrupa pazarında büyük bir yayıncılar. Para durumları iyi. Ben değişip değişmezler demiyorum bir zamanlar bunları başka firmalar içinde dedik. Sadece Crytek çok iyi bir örnek değil onu belirtmek istedim. Crytek'in bakış açısı farklı, CDPR'in farklı. Olay PC'de değil Crytek öyle oldschool çok sallamıyordu CDPR oyuncu kitlesini çok önemsiyor. Yazımı okuyunca şimdi. Cidden Crytek nere CDP nere yahu? Dağlar kadar fark var aralarında. Bioware deseydin bari.

BSC Misafiri

5.2.2013 16:29:13

0
Şüphesizki son yılların en iyi rpg oyunu Witcher 2'dir.Grafikleri,dövüş sistemi ve hikayesiyle kusursuza yakın bir deneyim sunuyordu.

BSC Misafiri

5.2.2013 16:29:11

0
Vitaya gelirmi sonuçta oda bir yeni nesil sayılır

BSC Misafiri

5.2.2013 16:28:58

0
Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Save import olayı var mı ? 2. oyun dallanıp budaklanmıştı. Ona göre save dosyası hazırlamak istiyorum.

BSC Misafiri

5.2.2013 16:15:21

0
@atchVillain Crytek de bi aralar öyle diyordu sonuc ortada. Konsol satışları bir patlama yapsın o zaman görürüz CD Projekt konsolcumu pc tabanlimi

archVillain

5.2.2013 15:48:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
CDPR'ın önceliği PC'dir. Her yerde söylüyorlar bunu. Yeni nesil içinde söylediler. Bu ne demek? Oyun PC tabanlı hazırlanıyor demek. Sonradan konsollara geçiriyorlar. Bir tarafınızdan element uydurmayın. Adamların forumlarına takıl, haberlerini filan takip et biraz. Etmiyorsanda sallamasyon yapmayın.

TheBladeRunner

5.2.2013 14:37:05

0
@naklan her iki platforma cikipda pc odakli oyun sayisi gunumuzde bir elin parmagini gececek derecede az.Bu adamlar oyunu her platforma getireceklerse heleki bu konsollarin ilk doneminde bilki oncelik yeni nesil konsollarin olacak ha keske pc de ki donanmim gucunu gercekden sonuna kadar kullansalar da bizde bayram etsek o ayri ama Witcher 2 bile sistemlerin anasinni aglatti Red 3 yeni nesil bir oyun motoru bu oyunu pc de oynamak icin cok saglam bir donanima ihtiyacin olucak buda ayri bir masraf demek.(bence sil bastan sistem toplaman demek) Bu arada her yormunda konsollari assagilamakdan vazgec ozellike TLOU i pc vs konsol kavgasi pesinde degilim pc nin gucunu konsollarla kiyaslamak aptallikdan oteye gecmez mesele bu degil verilen onemdir.Bugun pc ye onem veren firmalarin sayisi gun gectikce azaliyor Crytek bile oyle veya boyle konsolcu olup cikti.PC diye yanip tutusan adamlarin Crysis 3 haberleri altindaki isyanlari buradaki pc oyuncularinin bos yere konsollari yerden yere vurdugu acik ara ispatlanmis oldu sagol Crytek.

Vernon Schillinger

5.2.2013 14:21:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner harita 30 kat daha buyuk ve yeni nesil konsollara geliyor=yeni nesiller bomba gibi haa bu arada oyun pc odakli olacak diyen arkadas sen merak etme 3 sene pc konsol arasinda zerre fark goremezsin sonra baslarlar cilalamaya.Bu nesilde bir tek Crytek Crysis ile gelenegi bozdu.Bu oyun kadar bekledigim oyun cok az gelsede bi ana evvel oynasak hangi platform olursa olsun fark etmez.
yapımcının kendisi diyordu serinin pc odaklı olduğunu.Sen daha neyi idda etmeye çalışıyorsun arkadaşım?

TheBladeRunner

5.2.2013 13:50:10

0
harita 30 kat daha buyuk ve yeni nesil konsollara geliyor=yeni nesiller bomba gibi haa bu arada oyun pc odakli olacak diyen arkadas sen merak etme 3 sene pc konsol arasinda zerre fark goremezsin sonra baslarlar cilalamaya.Bu nesilde bir tek Crytek Crysis ile gelenegi bozdu.Bu oyun kadar bekledigim oyun cok az gelsede bi ana evvel oynasak hangi platform olursa olsun fark etmez.

qiuxin444

5.2.2013 13:48:16

-1
Skyrim'den kat be kat azdı. Witcher'ın en önemli artısı karakterleri, senaryosu ve atmosferidir, Skyrim'i ağır tokatlar o konuda.

Wayward Son

5.2.2013 13:36:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şoka uğradım resmen . Şu ana kadar hiç bir oyun için bu kadar heyecanlanmadım . Keyfim yerine geldi . Zaten Witcher 2 skyrimden kat kat daha iyiydi . Witcher 3 le ortada Bethesta faln kalmaz . İşallah optimizasyon iyi bir şekilde yapılır . Pc lerimizin kasacağı kesin ama en azından low da olsun oynayabilelim . Zaten yeni nesil konrollara çıkıyor CD Project i kimse tutamaz . Bu arada Geralt reizin sakalları çıkmış acaba 2. den kaç yıl sonrasını işliyor ?
Sakin. Koca Bethesda'nın eli armut toplamayacak herhalde. Yılların TES serisi de yeni nesilde bomba gibi dönecektir. Witcher 2 mükemmeldi ama bir Skyrim ile karşılaştırırsan oyun süresi olarak şaka gibi kalıyordu, harita büyüklüğü de Skyrim'den kat be kat azdı. Witcher'ın en önemli artısı karakterleri, senaryosu ve atmosferidir, Skyrim'i ağır tokatlar o konuda. Witcher, Skyrim kadar serbest bir oyun değil ama. O yüzden ikisini karşılaştırmak çok makul ve mantıklı durmuyor. RPG olmaları dışında tarz olarak çok farklılar.

BSC Misafiri

5.2.2013 13:19:00

+1
Şoka uğradım resmen . Şu ana kadar hiç bir oyun için bu kadar heyecanlanmadım . Keyfim yerine geldi . Zaten Witcher 2 skyrimden kat kat daha iyiydi . Witcher 3 le ortada Bethesta faln kalmaz . İşallah optimizasyon iyi bir şekilde yapılır . Pc lerimizin kasacağı kesin ama en azından low da olsun oynayabilelim . Zaten yeni nesil konrollara çıkıyor CD Project i kimse tutamaz . Bu arada Geralt reizin sakalları çıkmış acaba 2. den kaç yıl sonrasını işliyor ?

aykut291

5.2.2013 12:16:07

-1
Yeni nesil konsolların ayak sesleri.!

any77

5.2.2013 12:05:40

-1
The witcher 2'den 30 kat büyük mü ben mi yanlış okudum arkadaş. Bence bir hata var. 30 kat olmaz 3 kat filandır yani nasıl 2'inci oyundan 30 kat büyük olsun arkadaş. mümkün değil. Ama eğer öyleyse

Guest-C9BB11035

5.2.2013 11:57:13

0
Ben nedense bethesda rpg lerine alışamadım başarılılar ama beni sarmıyor cd project bence bu işin ustası witcher 2 ye doyamamıştım

Guest-90F2E1A19

5.2.2013 11:52:39

0
Skyrim'den büyük harita, yükleme ekranı yok, Red Engine 3, yeni nesil, Wİtcher3 , Skyrimi tam 13 ay oynayıp bir kere %100 bitirip, 3 karakterdede 81 lvl olmuş bir RPG manyağı olarak delirmiş durumdayım Tek kötü yanı 2014'te yeni bilgisayar toplamayacağım yeni nesil konsollara çıkarsa hemen alır oynarımda yoksa 2016 ya kalır şaka gibi :(

BSC Misafiri

5.2.2013 11:41:17

0
haritanın buyuk olmasının hiç bir onemi yok. Küçük olsun dolu dolu olsun daha iyi. Dağ bayır ova çöl göl... Büyük olunca dolu dolu olursa tabii ki daha iyi.

wichtking

5.2.2013 11:35:31

0
iiiii yaba daba düüüüüüüü

Sp4rtacus

5.2.2013 11:24:32

0
İşte bu muhteşem bir haber! Skyrim'e, belki de yeni The Elder serisine rakip bir RPG geliyor! The Witcher 2'den tam 30 kat büyük olacaksa bu oyun muazzam olacak ve aylarımızı bu oyunu oynamakla geçiricez kesinlikle. Ayrıca PC odaklı bir oyun olacak ;) Bu arada Geralt daha bir karizma olmuş burda :) Oyunceviri.com'un da bu oyuna el atarsa tadından yenmez :)

itachi237

5.2.2013 10:34:20

0
150-200 saatime üzülüyorum şimdiden :(

gamerasi

5.2.2013 10:06:15

0
Playstation 4'te oynarız artık...

smalsrol

5.2.2013 09:52:17

0
Sonunda :( Long Live the Geralt Of Rivia !

dIsAstEr

5.2.2013 09:43:07

0
O kadar büyük harita çok saatlerimizi yer. :(

BSC Misafiri

5.2.2013 09:41:04

0
Crynet koca haberde yorum yazacak bir orayımı buldun bilader. Adamlar belliki hata yapmışlar. Doğru içerik zaten haber içinde mevcut. Hem sen nasıl bir tarih hesaplaması yapıyorsun, hangi zaman diliminde yaşıyorsun. 3 Şubat'a 1 ay mı var? Hey Allahım.

Christopher Wallace

5.2.2013 09:40:45

0
video youtube dan hd ye abanın

Crynet

5.2.2013 09:26:52

0
Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2013 1aydamı Çıkıcak Oyun :) DLC Ozaman Bu :) Çıkış Tarihi 2015 :) Muhtemel

Wayward Son

5.2.2013 08:56:28

-1
Mükemmel. İlk oyunda daha yoğun olan avcılık hissi geri dönüyor. Geralt'a da sakal yakışmış;) Ayrıca 30 kat daha büyük alan demek yeni nesil konsolların kapasitesini gözler önüne seriyor. Yeme de yanında yat.

BSC Misafiri

5.2.2013 08:37:15

+1
Türkçede çıkarsa tadından yenmez:D

Zxnc

5.2.2013 08:27:22

0
İşte oyun budur.

BSC Misafiri

5.2.2013 08:27:00

0
Güzel görünüyor.Büyük ihtimalle nesile gelir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız