Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PS All Stars Geliştiricisiyle Yolları Ayırdı


     PlayStation All-Stars Battle Royale, her ne kadar başarılı bir yapım sayılsa da, bu başarı hem inceleme puanlarına hem de satışlara yansıyamadı. Şimdi ise Sony, oyunun geliştiricisi Superbot ile yollarını ayırma kararı aldı.
 
     Geçtiğimiz hafta iş yükününü azalması nedeniyle işten çıkartmaların başladığı firmanın Sony ile bir ilişkisinin kalmadığı yetkililerce açıklandı. Oyunun söz verilen içerikleri ve yeni indirilebilir içerikler Sony'nin Santa Monica stüdyoları tarafından geliştirilecek.
 
     2009 yılında bağımsız olarak kurulan stüdyo, geçtiğimiz sene PS3 ve Vita için PS All-Stars Battle Royale'i geliştirmişti. Firmaya yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, stüdyonun ayakta kalması mümkün değil ve öngörülere göre yakın zamanda kapatılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 ps3 sony superbot playstation all stars battle royale dövüş vita shutdown
Castlevania: LoS - Mirror of Fate'ten Görseller The Witcher 3 Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

5.2.2013 13:27:30

0
Bu devirde bu tür oyunlar satmaz direk bu oyunlardan kar beklemek yanlış olur, ilk parayı kazanmak istiyorsan yapacağın şey basit cod yada bf3 tarzından bir oyun yapacaksın gelsin paralar sonra riski göze alıp bu tür oyunlara atlıyacaksın.

BSC Misafiri

5.2.2013 12:17:39

0
smash bros'u taklit eden ama yanından bile geçememiş bir yapım

furkangoth

5.2.2013 11:29:33

0
Zaten sadece özenti olarak çıkmış olan onu da olmayı beceremeyen bir oyun'un geliştiricisini çıkarmaları gayet doğal. Tamam sony'nin de bayağı bir karakteri var ve bunları bir araya getirmek istemişler ancak bunu smash bros.'dan farklı bir biçimde yapabilirlerdi ki öyle yapmayı da beceremediler zaten.

BSC Misafiri

5.2.2013 08:30:04

0
Oyunun nesini beğenmemişler anlamadım? Bence gayet güzel. Eksikleri olabilir misal:f.f. serisinden cloud,sephiroth yada lightining veya spyro yahut crash sonra tombraider'dan lara c. Ayrıca emo dante yerine orjinal DMC karizma dante v.b. Bu örneğini verdiklerim aslında genişleme paketi yada dlc olarak tamamlanabilir. Yani oyun iyi.

BSC Misafiri

5.2.2013 08:28:06

0
aykut291 5.2.2013 01:25:46 öyle birşey bütün serilerin karizmasını ayrı ayrı çizmeye yeter.. :D

SnavS

5.2.2013 03:34:10

0
Yok oyunun gideri vardı ama. Oyunun menusu inanılmaz kötüydü çok basitti.

aykut291

5.2.2013 01:25:46

+1
Bence çok gereksiz bir Oyundu.Yani Little big planet gibi küçücük bir aranede kavga ediyon. tek fark bütün karakterlerin olması seçilbilmeside çok etkileyici sıradışı birşey değil. eğer Bütün Sony karakterlerinin içinde olduğu Devasa bir Oyun olsaydı ozaman çok etkileyici ve sıradışı görünürdü. Yani düşünsenize Capcom nasıl Resident Evil 6 da, Leonu, Chirisi,eyda wong falan koydu (her nekedar bir halta benzemesede) işte Kratos,Nariko,Snake,Drake içinde olduğu senaryolu devasa bir Oyun çok eylenceli olurdu kim bilir belki Ps4 de görürüz böyle birşey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız