Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The War Z'nin Harita Büyüklüğü

 
     Zombilerin peşinden koşup hayatta kalma macerasına çıkacağınız bir diğer zombi oyunu The War Z için iki yeni ekran görüntüsü ve yeni bilgiler paylaşıldı. Ekran görüntüsünde oyun haritasının %90'ı görünüyor.
 
     Söylenildiğine göre ekran görüntüsünün çekildiği yerden tam karşıdaki dağlara kadar olan mesafe 11-13 kilometre. Kenarlardaki karlı dağlar hariç tüm görünen bölgeler oynanabilir yerlermiş. Bu da yaklaşık 160-170 kilometre kare oynanabilir bölge sunuyor. Haritanın DayZ haritası Chernarus'a oranla hemen hemen aynı olduğu sadece biraz daha ufak olduğu eklenmiş (225 km karelik Chernarus haritasının büyük bir bölümü deniz).
    
      Colorado isimli bu haritanın 130+ oyuncuyu rahatlıkla idare edeceği, 200+ oyuncu miktarında ise her 15-20 dakikada bir başka oyuncuyla karşılaşabileceğiniz söyleniyor. Bir diğer ekran görüntüsünde ise haritanın büyük şehirlerinden biri gösterilmiş. The War Z'nin bu yaz sonu yani önümüzdeki bir ay içerisinde ilk betasını başlatması bekleniyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
the war z arma II dayz day z modu zombi shooter mmo survivor horror pvp pvz pc 2012
Sony'nin TGS 2012 Listesi Belli Oldu Dark Souls'a "Easy Mode" Gelebilir

Uncy

5.9.2012 06:06:44

0
Görüntüler güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infestation: Survivor Stories
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız