Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Spectrum Retreat Bu Yaz PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
   Yayıncı Ripstone Games ve BAFTA Genç Oyun Tasarımcısı ödülü kazananı Dan Smith, sürükleyici anlatı tabanlı birinci şahıs bulmaca oyunu The Spectrum Retreat'in bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
   2016'da 18 yaşında The Spectrum Retreat'in prototipi ile BAFTA Genç Oyun Tasarımcısı ödülünü kazanan Dan Smith ardından Ripstone Games'in desteğiyle oyunu geliştirmeye devam etti ve bu yaz oynamak için hazır olacak. Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısını aşağıdan okuyabilirsiniz.
 

Asla unutmayacağın bir kalış için The Spectrum Retreat'e giriş yap. Bu sürükleyici anlatı tabanlı bulmaca oyununda gerçeğe doğru ilerle.
 
The Spectrum Retreat, yakın gelecekte geçen zorlayıcı, birinci kişi bir bulmaca oyunudur. Dış dünyadan huzurlu ama rahatsız edici bir sığınak olan The Penrose otelinde uyanıyorsun. Değerli bir misafir olarak varlığın The Penrose'un koridorları ve misafir odalarına yerleşmiş.
 
Etkileyici art deco oteli keşfetmeye başladığında hem The Penrose'un hem de oradaki kalışını çevreleyen belirsizliklerin gizemlerini açığa çıkartmaya başlayacak. Gerçeği ortaya çıkarma arzun renk kodlu bulmacalar, akıl almaz fizik zorlukları ve gerçek niyetini ortaya çıkarmanın büyüyen korkusundan oluşan bir düzenle engelleniyor.

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Spectrum Retreat macera bağımsız bulmaca birinci şahıs oyun
Warner Bros. Hitman Serisinin Yayıncısı Oldu Spider-Man Çıkış Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Spectrum Retreat ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız