Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros. Hitman Serisinin Yayıncısı Oldu

 
   Geçtiğimiz yıl Square Enix ile yollarını ayıran ve bağımsız bir stüdyo haline gelen Danimarka merkezli geliştirici IO Interactive yeni yayıncı kuruluşunu buldu: Warner Bros. Interactive Entertainment.

   Warner Bros. Interactive Entertainment bundan sonra Hitman serisinin dijital versiyon yayıncılığını ve kutulu versiyon dağıtımcılığını üstlenecek.
 
   Bu anlaşma ile birlikte Warner Bros. Interactive Entertainment ve IO Interactive Hitman: Definitive Edition'ı PlayStation 4 ve Xbox One için duyurdu. 18 Mayıs'ta çıkış yapacak olan Hitman: Definitive Edition'da birinci sezon, Game of the Year Edition içeriği, Hitman Summer bonus bölümü, Hitman: Blood Money Requiem paketi, tüm kontratlar ve IO Interactive'in Freedom Fighters, Kane & Lynch, Mini Ninjas markalarına ait oyun içi kılık değiştirme içerikleri bulunacak.
 
   IO Interactive bir sonraki Hitman oyunu üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Motosiklet Aksiyon Oyunu Steel Rats için Oynanış Fragmanı Yayınlandı The Spectrum Retreat Bu Yaz PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

5.4.2018 23:23:11

0
Tam Hitman eski günlerine döndü, çok iyi bir oyun oldu derken gelsin microtransaction gitsin DLC'ler. Sanırım WB kadar oyun piyasasına çok iyi girip sonra nefret edilen bir firmaya dönüşen bir örnek daha yok.

RealArek

5.4.2018 01:35:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1dk 1dk şimdi gerçekten tüm bölümleri oynuycakmiyiz bilen biri lutfen yazsın. yani öyle parça parça degil demi tam sürüm ?
bütün bölümleri içerikleri paketin içinde.

BSC Misafiri

4.4.2018 22:11:57

0
1dk 1dk şimdi gerçekten tüm bölümleri oynuycakmiyiz bilen biri lutfen yazsın. yani öyle parça parça degil demi tam sürüm ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız