Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The New Mutants Filminin Marvel Sinematik Evrenine Dahil Olmayacağı Onaylandı

 
Önümüzdeki hafta vizyona girecek olan The New Mutans filmi normalde FOx'a ait bir filmdi ve Fox'un kurduğu X-Men evreninin bir parçası olacaktı. Ancak Disney'in Fox'u satın alması ile birlikte filmin kaderi belirsizleşti.
 
Satın alımdan sonra X-Men evrenine artık yer almayacağı biliniyordu, zaten ortada bir X-men evreni kalmamıştı. Ancak bazı izleyiciler filmin Marvel Sinematik Evreni içerisinde yer almasını umuyordu veya bekliyordu. 
 
Filmin yönetmeni Josh Boone'un açıklaması ile birlikte bu beklenti tamamen bitti. Yönetmen Josh Boone'un açıklamasına göre, kendisinin ve Disney'in hiçbir zaman böyle bir planı olmamış. Bu filmden sonra devamını görüp görmeyeceğimiz de henüz belli değil. 
 
The New Mutans, 11 Eylül'de de ülkemizde vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi new mutants vizyon tarihi oyuncular görseller
The Boys'un 2. Sezonunda Canlı Bir Farenin Bulunduğu Şok Edici Bir Sahne Varmış A Quite Place'in Senaristleri ve Sam Raimi'nin Yeni Bilim Kurgu Projesinin Başrolü Adam Driver Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız