Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Quite Place'in Senaristleri ve Sam Raimi'nin Yeni Bilim Kurgu Projesinin Başrolü Adam Driver Oldu

 
Spider-Man serisi ile tanınan yönetmen Sam Raimi ve son zamanların başarılı filmlerinden olan A Quite Place'in senaristlerinin birlikte yeni bir projede çalışacağı geçtiğimiz Mayıs ayında açıklanmıştı. Şimdi de o projenin başrolü belli oldu.
 
Sam Raimi, Scott Beck ve Bryan Woods'un bilim kurgu - korku türündeki filminin başrolünde Star Wars'un son üçlemesinden tanınan, ancak BlacKkKlansman, Logan Lucky ve Marriage Story gibi filmlerle tanınması gereken başarılı oyuncu Adam Driver bulunuyor. 
 
Filmin yapımcılığına Sony yardımcı olacak. Şu an için filme "65" deniyor, ancak bu filmin adı değil projenin adı da olabilir. Ne yazık ki hikaye ile ilgili bir detay da bilinmiyor, ancak güzel bir yapım bizi bekliyor gibi görünüyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri Scott Beck Bryan Woods bilim kurgu korku Tobey Maguire'lı Spider-Man Sam Raimi a quite place adam driver
The New Mutants Filminin Marvel Sinematik Evrenine Dahil Olmayacağı Onaylandı Bağımsız Geliştirici Vlambeer 10. Yıl Dönümünde Kapandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız