Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Widow Filminden Yeni Bir Görsel Yayınlandı

Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'dan yeni bir görsel paylaşıldı.
 
Görselde Black Widow'u ve bu film ile birlikte yeni dönemin Black Widow'u sayılacak olan Yelena Belova karakterini görüyoruz.
 
Görsel dışında filmin başrolü Scarlett Johansson, filmin vizyon tarihi ile ilgili de bir açıklama yaptı. Scarlett Johansson filmin, insanların sinemalarda kendini tamamen güvende hissettiği zaman yayınlanacağı söyledi. 
 
Filmin şu anki vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. Umuyoruz o tarihe kadar salgının etkisi tamamen geçmiş olur. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel Disney Film Dizi black widow vizyon tarihi oyuncular video animasyon konusu ne zaman fragman
Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in Into the Spider-Verse Kostümüne İlk Bakış Genshin Impact 1.1 Güncellemesi Yeni Oynanabilir Karakterler, Görevler ve Daha Fazlasını Getirecek

Hudson51

30.10.2020 18:03:22

0
Disney, Disney+'ı TR açıp üstüne de bu filmi de Disney+ da yayınlasa ne güzel olur ya. Mulan da bile o kadar kazandırmış platform. Büyük ihtimal şimdiye kadar 10 kere yayınlanmıştı ama Kevin Feige önünü kesiyor filmin dijital olarak yayınlanmasını.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız