Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scolls V: Skyrim Daha Gerçekçi Olacak

Ejderhalarla uğraşmak hiç de kolay olmayacak, ama oyunda onların dışında da baş belalarımız olacak

    The Elder Scrolls IV: Oblivion her ne kadar çok iyi bir oyun olsa da eksik yönleri de yok değildi. Bethesda bu eksik yönleri 5. oyun olan Skyrim'de kapatmak istiyor. Bunun için de ilk olarak dövüş sistemi ele alınacak.
 
     Game Informer'a konuşan Bethesda'dan Todd Howard, bütün ekibin daha gerçekçi bir oyun yapmak için çalıştığını, sadece ekrandaki görüntüyle değil, oynanış olarak da daha gerçekçi bir oyun sunmak istediklerini söyledi.
 
      Skyrim'in dövüş sisteminin Oblivion temellerine oturmasına rağmen daha kapsamlı ve acımasız olacağını söyleyen yetkili, yakın dövüşün hızının farklı olmasını istediklerini ve elimizdeki silahı hissetmemizi sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.
 
     Howard'a göre dövüş sistemindeki anahtar nokta "bitirici vuruşlar" (öldürme hareketi) olacak. Her bir silahın kendine has bitirici vuruşu olacakmış. Ayrıca savaşlarda bize çok fazla avantaj kazandıran hileli hareketler yapamayacakmışız. Yetkili bu durumu da şöyle açıklıyor. Geriye doğru giderken daha yavaş hareket edeceğiz, düşman size saldırdığında öyle kolaylıkla geriye kaçamayacağız.
 
     Hatırlarsanız Oblivion'da geriye doğru, tıpkı ileriye doğru gittiğimiz gibi hızlıca gidebiliyorduk. Bu da savaşlarda bize büyük bir üstünlük sağlıyordu. Skyrim'de geriye doğru gidişleri gerçekçi yapmalarından birisi de görsellikmiş, çünkü o kadar hızlı geriye gidince bu komik görünüyormuş.
 
     Anlaşılan Bethesda bu defa dersini iyi çalışmış. Hem görsel, hem de oynanabilirlik olarak çok daha gelişmiş bir oyunu oynama şansı yakalayacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
3DS'in Kutu İçeriğine Yakından Bakalım 2010'da İngiltere'de En Çok Bu Oyunlar Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M3rett0

25.1.2011 17:56:44

0
@musAKka Haklısın,RPG ögelerini azaltacaklar bence de.

acgpangea

11.1.2011 12:09:58

0
Dialogları esneymesin, uyutmasın, baymasın, daral getirmesin, afakanlara davetiye çıkarmasın yeter.

encuni

10.1.2011 18:47:09

0
Arklar bu oyun moutn&blade gibimi? Bu tarzmı

musAKka

10.1.2011 16:54:22

0
Muhtemelen RPG öğeleri daha da azalacak, yoğun olarak aksiyon içerikli bir oyun olacaktır. Birçoğunu sevindirecek, ama bizleri üzecek yine. Umarım yanılıyorumdur ama yanılmamam için geçerli sebebim var. Bknz: Morrowind gibi bir şaheser sonrası bir tutam RPG öğesi kalmış Oblivion.

merich

10.1.2011 16:29:39

0
Geriye doğru yavaş gitme olayını Oblivion'da bi' patchle sağlayabilirlerdi diye düşünüyorum. Şimdi mi akıllarına gelmiş böyle birşey şaşırdım doğrusu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız