Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan Yapımı TES IV: Oblivion Remake için 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
The Elder Scrolls V: Skyrim'de birçok çalışmasıyla beraber ön plana çıkan mod ekibi, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake için 25 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Bu videoda hayaletler ve bunun yanı sıra yeni ortamlara kadar yeni eklemeler yer alıyor. Aynı zamanda bir Oblivion görevini de gösteriyor.
 
The Elder Scrolls IV: Oblivion'un yeni sürümü geliyor
 
 
 
Skyblivion adlı bu yeniden yapım The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı yeni nesil oyuncularla buluşturmayı ve serinin uzun süredir hayranlarını yeniden karşılamayı hedefliyor. Bu ilgi çekici mod hem Skyrim Legacy Edition'da hem de Skyrim Special Edition'da çalışıyor.
 
Skyblivion adlı fan yapımı mod çıkış yaptığında hangi içerikleri kurmak istediğinizi tamamen siz seçebileceksiniz. Çevre Düzenleme, İç Mekanlar, Şehir iyileştirmeleri ve Silahlar/Zırh gibi unsurları kurup kurmamak tamamen size kalmış durumda. Bu da oyunculara birtakım özgürlükler sunacak.
 
Geliştirilme aşamasında olan Skyblivion modunun 2025 yılında piyasaya sürülmesi hedefleniyor.
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming 2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final Heyecanı! PS5 Slim Modeli Parçalara Ayrıldı: O Kadar da Küçük Olmadığı Keşfedildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız