Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda'nın Yeni Oyunu The Elder Scrolls: Castles için Ön Kayıtlar Açıldı

 
 
Skyrim ve Fallout Shelter gibi yapımların arkasındaki geliştirici Bethesda tarafından geliştirilen The Elder Scrolls: Castles, ön kayıtlara şu anda açılmış durumda. Kendi hanedanlığımızı ve kalemizi kurabileceğimiz, bölge kontrolü elimize alabileceğimiz yapım yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Hem Android hem de iOS cihazlar için mevcut olacak 
 
 
 
Hanedanlığımızı inşa edebileceğimiz ve gelecek nesilleri şekillendirebileceğimiz yapımda, gerçek hayattan esinlenilen çeşitli mekanikler bulunuyor. Her günün tam bir yılı kapsadığı ve krallığınızın gelişimine katkı sağladığını yapımda, halkınızı eğitebiliyor, halkınızın iyi olmasını sağlayacak hamleler yapabiliyor ve hakimiyet için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz.
 
Çeşitli kararlar alabileceğiniz ve komşu krallıklarla beraber ilişkilerinizi düzenleyebileceğiniz oyunda, yiyecek tedarik etmek, diplomasi ile beraber diğer krallıklara yardımcı olmak ve refah içinde yaşamak için farklı hamleler gerçekleştirmek oldukça önem arz ediyor. Hem iOS hem de Android için çıkış yapmaya hazırlanan oyunun ön kayıtlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
The Finals için Yeni Bir Mod Geliyor Until Dawn'ın Film Uyarlaması Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız