Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2'nin Yeni Genişleme Paketinde "Lower Manhattan" Bire Bir Aynı Yapılmış

 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Massive Entertainment'ın yaptığı The Division serisinin ikinci oyunu The Division 2'nin yeni genişleme paketi "The Division 2: Warlords of New York" dün akşam saatlerinde tanıtılmıştı. Eklenti paketine dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
 
Yeni ek paket ile birlikte oyuna Lower Manhattan bölümü ekleniyor ve açıklanana göre oyundaki Lower Manhattan, gerçek hayattaki Lower Manhattan ile bire bir aynıymış. Ancak oyunun hikayesi gereği yaşanan felaket sonucunda Lower Manhattan çok fazla tanınamayacakmış. "Ancak New York City'deki bu bölgelere aşina iseniz, Chinatown, Wall Street ve hatta kıyıdaki Özgürlük Heykeli gibi ünlü yerleri göreceksiniz." cümlesi kullanılmış.
 
The Division 2'nin yeni genişleme paketi Warlords of New York, 3 Mart'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Nioh 2'nin Yapımı Tamamlandı LCS 2020 Bahar Mevsimi 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

monacomen

12.2.2020 19:03:32

0
İsterlerse bütün Amerika kıtasını modellesinler. Bu tür oyunlar bana inanılmaz sıkıcı geliyor. Sürekli elinde enva çeşit silah ile köşe kapmaca oynayıp gamepade ile birini nişan almaya uğraşıp cephane topla, siper al, uzun diyaloglar ile görev kas filan fistan. Atmosfer, modellemeler, dünya filan hepsi yemeğin yanında salata gibi kalıyor. Ne o ortamın güzelliğini yaşıyorsun ne de atmosferin egzantirikliğini inceleyebiliyorsun. Umarım daha güzel senaryo ve farklı oyun modları ile şu yaratılan dünyanın hakkını verecek elde silah ilen gezen zerzevatlar dışında bir oyun stili yaratan bir stüdyo bulunur. Beş para vermem.

BSC Misafiri

12.2.2020 16:04:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: Brucedeluxe Güzelim oyunu 1. oyundan farklı olsun, yenilik yapalım diye yine çöpe attılar. İlk oyunda ilk defa looter shooter yapıyolar, hadi bazı şeyleri öngörememişlerdir dedik destek olduk. Tüm sorunlar düzeldi, oyun rayına oturdu kısa zaman sonra div2 çıktı. 2. oyunda her ne kadar karlı haritanın yerini bir türlü tutmasa da mükemmel bi dünya dizaynı yaptılar fakat önceki oyundan aldıkları dersleri unutup yine saçma sapan kararlar alıp tüm oyuncuları oyundan soğuttular. 6 ay önce yapılması gereken şeyler oyunun 1. yılında anca geliyor.
Maalesef doğru ama en azından oyunu destekliyorlar, daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar.

Brucedeluxe

12.2.2020 14:04:31

+3
Güzelim oyunu 1. oyundan farklı olsun, yenilik yapalım diye yine çöpe attılar. İlk oyunda ilk defa looter shooter yapıyolar, hadi bazı şeyleri öngörememişlerdir dedik destek olduk. Tüm sorunlar düzeldi, oyun rayına oturdu kısa zaman sonra div2 çıktı. 2. oyunda her ne kadar karlı haritanın yerini bir türlü tutmasa da mükemmel bi dünya dizaynı yaptılar fakat önceki oyundan aldıkları dersleri unutup yine saçma sapan kararlar alıp tüm oyuncuları oyundan soğuttular. 6 ay önce yapılması gereken şeyler oyunun 1. yılında anca geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız