Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Bu Sonbaharda Geliyor

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me oyununu ön sipariş verirseniz, The Curator's Cut paketine erken erişim elde edersiniz. Bu paket, farklı oynanabilir karakterlerle yeni seçimler yapmanıza olanak sağlar.
 
Bandai Namco Store'a özel The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Animatronic Collector's Edition sürümü şunları içeriyor:
  
- Tam sürüm oyun
- Koleksiyoncu kutusu
- 11 santimetrelik animatronik büst
- Özel kartvizit, kartpostal ve zarf
- Özel otel haritası
 
Until Dawn'u yapan stüdyodan birbirinden bağımsız, ayrı yönlerde ilerleyen, sinema tadında bir korku oyunu serisi. Oynaması kolay bu yapımı tek başına veya arkadaşlarla birlikte kısa oturumlar hâlinde oynayabilirsiniz. The Devil in Me, serinin dördüncü oyunu ve Birinci Sezonun finali niteliğinde olacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku macera gerilim aksiyon
E3, 2023'te Fiziksel Bir Etkinlik Olarak Geri Dönüyor Rol Yapma Oyunu Sea of Stars'ın PS4 ve PS5 Sürümleri Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

8.7.2022 15:06:36

+1
House of ashes guzel bir oyundu aslinda hikayesi fena degildi.Bu arada until dawn "Decima" oyun motorunu kullandigi icin iyi görünüyordu

BSC Misafiri

8.7.2022 11:13:34

0
Bu kalitenin arşa çıktığı rekabet ortamında uyduruk projelerle satış yapmaya çalışan firmalara bol şans diliyorum. Eskidenmiş artık öyle ne satsak alırlar mantığı artık tutmuyor. Ya adam gibi emek verip para ve saygı kazanacaksınız ya da 2 günde unutulacaksınız.

BSC Misafiri

8.7.2022 11:13:19

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_6 Until Dawn gibi tutturmaya çalışıyorlar ama olmuyor olmayacakta, Until Dawn da Sony desteği vardı, özenli bir oyundu. Bunlar da o özen yok.
ahahaa

Persona_6

8.7.2022 09:43:06

+4
Until Dawn gibi tutturmaya çalışıyorlar ama olmuyor olmayacakta, Until Dawn da Sony desteği vardı, özenli bir oyundu. Bunlar da o özen yok.

Deswaaa

8.7.2022 08:08:14

+1
Supermassive Games until dawn sonra adam akıllı bir oyunu göremedim inanılmaz bir kalitesizlik var oyunların da son oyunu neydi öyle ya

Fearless_tr

7.7.2022 21:03:46

0
Bu adamlar fabrika gibi otomatige bagladi, telltale games'in yolunda ilerliyorlar.Bu tür oyunlarda hersey detaylarda ve hikaye anlatiminda bitiyor bunlarin ikiside yoktu The Quarry'de özenilmden yapilmis aceleye gelmis bir oyun gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız