Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3, 2023'te Fiziksel Bir Etkinlik Olarak Geri Dönüyor

 
 
Eğlence Yazılımları Birliği (ESA), normal şartlarda her yıl gerçekleştirilen E3 etkinliğini 2023 yılında Los Angeles ile geri getireceğini duyurdu. Bu kapsamda ReedPop (PAX, Comic Con Africa, NYCC ve daha fazlasıyla tanınan prodüksiyon şirketi) ile ortaklık kurduğunu resmen açıkladı. E3'ün gelecek yıl Haziran ayının ikinci haftasında gerçekleştirileceği bildirildi.
 
Variety tarafından bildirildiği üzere ESA, gelecek yıl E3'ün yüz yüze bir etkinlik olması için uğraşıyor. Bu doğrultuda büyük yayıncıları ve oyun şirketlerini bir araya getirmek için hamleler yapıyor. 
 
ESA başkanı ve CEO'su Stanley Pierre-Louis etkinlik hakkında şunları söyledi: “Herkesin hayranlıkla katılım gösterdiği E3 etkinliği için ReedPop ile bir ortaklık kuruyoruz. Bu kapsamda E3'ü yüz yüze bir etkinlik olarak geri getirmekten heyecan duyuyoruz.” 
 
E3, 2021'de çevrimiçi bir etkinlik olarak karşımıza çıkmasına rağmen bu yılki iptal edildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline etkinlik canlı yayın duyuru bilgi oyun
Blizzard Başkanı Diablo Immortal'da Bulunan Oyun içi Satın Alımları Destekliyor The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Bu Sonbaharda Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aragorn Elessar

8.7.2022 10:25:12

0
Normal bayram mı, E3 bayramı mı deseler E3 bayramını tercih ederim. E3 biz oyun severlerin oyun bayramıydı. Geri dönüyor olması mutluluk verici.

Antikaruh

8.7.2022 03:47:11

+3
Kim ne derse desin, E3 ve Gamescom'un oyun dünyasında yarattığı heyecan, prodüksiyon hiç bir şeyde yoktu. Ama kötü ama iyi. Sonuçta "BÜYÜK" idiler. Şimdi kos koca god of war'u 14 dakikalık reklam arası gibi sunumda 30 saniye görüp "ağğ god of war geliyormuş" diyorsun. Zaten oyun dünyası crafting, looting git gelinde hezeyan olmuş durumda. AAA oyunlar bile B sınıfı oyunlar statüsüne düşmüş durumda, online oyun kakalamak ensesi kalınların tek derdi, birde böyle sunulara zarar gelmemeli. Yine kendi sunumlarını yapsınlar, hatta orada detaya falan insinler. Ama cipsini biranı sevdiklerini yanına alıp TV karşısında E3, Gamescom izlemeyi özledim. Firmaların kendi sunumları çok tırt, ucuz ve basit. Birde farklı farklı tarihlerde farklı önemlere sahip, farklı konseptlerde sunumlar yapıp bunları seyirciye anlatmakta da sıkıntı çekiyorlar. (son xbox sunumun 12 ayda çıkacak oyunlar söylemi gibi) kafalar iyice karışıyor. Eskiden trailer demek heyecan demekti, şimdi ise tükürme köşesi olmuş durumdalar. Oyuncular parayı nereye harcayacaklarını artık doğru oturtur ve şu online-loot-shoot-craft-kumar-boş oyun konseptinden başlarını kaldırırlarsa bir şeyler tekrar güzelleşebilir. Aksi takdirde puan ortalaması 0.5 olan Diablo immortal milyon dolarların anasını ağlatmaya devam ettikçe, insanın doğası gereği, geliştiricisi de yayıncısı da o paradan pay kapmak ve oraya kaymak isteyecektir. Olan bizim gibi oyunları birer kitap, sanat, film, genel manada bir "değer" olarak görenlere oluyor/olacak.

Ziromen

7.7.2022 23:37:43

0
Firmalar kendi etkinliklerini kendileri yapıyorlar e3 ün bir anlamı kalmadı.

BSC Misafiri

7.7.2022 22:04:29

+1
Bunlar duymak istediğimiz güzel şeyler.Son yaz etkinliğinde 3-5 oyun hariç elle tutulur oyun göremedik,yeni büyük oyun duyurusu bile olmadı.Firmalar kendilerine çeki düzen verir ve son olarak bol bol off screen video görmeyi bile özledim :)

Huso2334

7.7.2022 21:51:13

+1
Keşke eskisi gibi Sony de olsa E3'lerin havası eskiden bir başkaydı

Sarohan

7.7.2022 21:30:12

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Resident evil 9 Crysis 4 Bioshock 4 Elder scrolls 6 Alan wake 2 Witcher 4 Mafia 4 Gümbür gümbür...
Ve sence bunlar E3'te gösterilecek mi ? bir düşün.

Babblebabble

7.7.2022 21:26:52

0
Elle tutulur heyecan verici duyuru bir CDPR'dan gelir belki. Gerisi meh.

BSC Misafiri

7.7.2022 20:52:24

+3
Geri gelse ne yazar katılan olmadıktan sonra. Artık firmalar online ortamda az maliyetle az uğraşla sunumlarını yapmaya alıştılar. Ufak tefek şirketler bir de Ubisoft katılır takılırlar kendi aralarında.

aterikasedi

7.7.2022 20:45:44

+3
Ben çok sevindim açıkçası.Senede bir eğleniyorduk.Geri gelmesi iyi oldu.

BSC Misafiri

7.7.2022 20:34:14

+5
Resident evil 9 Crysis 4 Bioshock 4 Elder scrolls 6 Alan wake 2 Witcher 4 Mafia 4 Gümbür gümbür...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
E3 2022
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız