Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birer birer eksiliyor! SEGA ve Level Infinite, E3'e katılmayacağını açıkladı!

 
 
Geçtiğimiz gün Ubisoft, E3 2023'ü es geçeceğini ve kendine özel Forward etkinliği 12 Haziran'da yapacağını açıklamıştı. Şimdi ise hem SEGA hem de Tencent'in yan kuruluşu Level Infinite bu kervana katıldı ve E3 2023'e katılmayacağını duyurdu. 
Ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
Normal şartlarda her yıl düzenlenen ve çeşitli firmalardan oyunları bizlere sunan E3 etkinliği bu yıl da büyük sekteye uğrayacak gibi gözüküyor. Bu yıl birçok büyük firma resmi olarak katılmayacağını duyuruyor ve kendi etkinliklerini düzenleyeceklerini bildiriyor.
 
Katılmayacağını duyuran firmalar şöyle dursun diğer taraftan katılıp katılmayacağı belli olmayan ve resmi açıklama beklenen firmalar arasında Activision Blizzard, Electronic Arts, Embracer Group, Epic Games, Square Enix, Take-Two, Warner Bros. Games ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Öte yandan katılmayacağını resmi olarak duyuran SEGA, IGN'ye yaptığı açıklamada şunları bildiriyor: "Dikkatli bir değerlendirmeden sonra E3 2023'e katılımcı olarak katılmamaya karar verdik. Gelecekte duyurulan ve duyurulmayan projeler hakkında daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz."
  
Level Infinite tarafında ise bir sözcü etkinliğe katılmayacaklarını doğruladı. 
 
E3 2023, 13-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Ubisoft, etkinliğe katılmayan büyük oyun yayıncıları arasında yer alıyor. Nintendo, bu etkinliğe daha önce katılmayacağını doğrulamıştı. Microsoft'un ise E3'ten bir hafta önce kendi fiziksel etkinliğine ev sahipliği yapacağı bildiriliyor. Bunun da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Xbox Games etkinliğini olduğu onaylanıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu etkinlik canlı yayın duyuru bilgi oyun
Resident Evil 4 Remake satışları ilk iki günde 3 milyonu aştı! Rekabetçi nişancı oyunu Hunt: Showdown için yeni güncelleme yayınlandı

BSC Misafiri

29.3.2023 18:16:55

0
Oyun dünyasının en heyecan verici organizasyonuydu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
E3 2022
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız