Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake satışları ilk iki günde 3 milyonu aştı!

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü yoğun ilgi gördü. Gerek oyuncular tarafından gerekse medya kuruluşları tarafından olumlu yorumlar toplayan remake, çıkışını yaptıktan sonraki ilk iki gün içinde dünya çapında üç milyon satış sayısını aştı.
 
RE4 remake seri tarihinin en iyi çıkışını gerçekleştirdi
 
 
 
Resident Evil 4, 24 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. İlk olarak 2005 yılında yayınlanan orijinal oyunun sonrasında bizlere sunulan yeniden yapım sürümü Capcom'un tescilli RE ENGINE oyun motoruyla geliştirildi. Üst düzey grafikleri ve mekanikleri bünyesinde barındıran yapım orijinal oyuna yeni bir bakış getirdi.
 
Oyun, inceleme sitelerinde yüksek puanlar almasının yanı sıra yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına da ulaştı. SteamDB'ye göre oyunu ilk gün Steam'de 126.717 oyuncu (eş zamanlı) oynuyordu. 
 
Hem optimizasyon konusunda hem de içerik konusunda kullanıcıları memnun eden yapım hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
The Last of Us Part I PC için çıkış yaptı: Steam incelemeleri olumsuz Birer birer eksiliyor! SEGA ve Level Infinite, E3'e katılmayacağını açıkladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.3.2023 01:05:23

0
Gerçekten çok ama çok beğendim, gayet güzeldi.. İki kere bitirdim, doyamadım ama zaman yok :) En az RE2 Remake kadar kaliteli bir iş çıkarmışlar.

sh4dy_081991

30.3.2023 16:37:23

0
Konusmak icin erken olabilir ama simdiden GOTY adayi bence. Harika bir oyun.

BSC Misafiri

30.3.2023 09:45:10

0
Resident Evil 4 Remake'i oynarken orijinal oyunda olan remake'te olmayan bazı sahneler eksik olmasına rağmen eksik bir şey hissetmedim, tam tersine oyunun akışını yavaşlatan sahneleri çıkarmışlar gibi geldi. Oyunun en büyük sorunu gunpowder'ın çok az çıkması ama craft için gerekli diğer materyâllerin çok fazla çıkması ve fazla yer kaplaması. Oyunun yarısına geldim pompalı dışında mermi craftlama fırsatı bulamadım. Eğer attığınızı vurursanız sürekli tabanca kullanmanıza rağmen, standart çanta 9mm düşmesini sağladığı için fazlaca tabanca mermisi oluyor, oyunda tabanca dışında diğer silahları kullanmaya fırsat bulamıyorsunuz. Atış talim yerlerini fazlasıyla zorlaştırmışlar, verilen ödüller rastgele geliyor ve işinize yaramayan bir sürü özellik eklemişler (örn: Sağlığınızı %100 dolduran iyileştiricileri satıcıya 2 katı fiyatına satma.) Ashley'in "bekle" komutunu kaldırıp onun yerine "uzaktan beni takip et" komutunu eklemeleri hiç iyi olmamış, çünkü malum bombardıman sahnesinde Ashley sürekli yere düşüyor ve her kaldırdığımda yanıma gelene kadar tekrardan yere düşüyor, kurtulana kadar 3-4 kere tekrarlanıyor bu olay. Oyunu PS4 Pro'da oynuyorum uzun zamandır performans modu görmeyi bırakın, oyunların 20-25 fps'te çalışmasın diye dua edecek hale getirdiler beni. Gow Ragnarök bile bazı sahnelerde 20-25fps'lere düşüyor ama bu oyunun 2k modunda 25-30fps, 1080p performans modunda 45-55fps çalışıyor. Caristo Protocol'ü 20 fps'te oynuyordum direk...

lextor

29.3.2023 23:02:05

0
P. T. Sonrası ilk defa tüylerim diken diken oldu. Gerildim demoda. Ön siparişi verdim, o arada gow Ragnarök aldım. Bitmiyor mübarek başlayayım.

BSC Misafiri

29.3.2023 14:31:37

0
oyun gerçekten çok başarılı olmuş. Oynarken oyuncuyu hiç sıkmıyor vuruş hissiyatı mekanların yeniden tasarımları çok iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız