Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Solar Crown, 2023 Yılına Ertelendi

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Kylotonn, Test Drive Unlimited Solar Crown'u daha önce planlanan 22 Eylül çıkış tarihinden 2023'e erteledi. Buna ek olarak PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri iptal edildi.
 
Gerçektekiyle aynı şekilde inşa edilmiş bir açık dünyada sürüş ve yaşam tarzı deneyimi. Anahtarlarınızı alın ve lüks hayatınızı yaşayın. Unutmayın, sosyal statü TDU dünyasında her şeydir.  
 
Başka hiçbir şeye benzemeyen bir sürüş ve yaşam tarzı deneyimi. Yepyeni Test Drive Unlimited, ilk oyunlarda mevcut olan DNA'yı koruyor ve onu modern çağın teknolojisine uyarlıyor. İstediğiniz gibi ilerleme özgürlüğüne sahipsiniz. En iyi hayatı sen yaşa. Arkadaşlarınızla yarışın, gezin ve takılın. 
 
Test Drive Unlimited Solar Crown, PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Test Drive Unlimited Solar Crown Nacon KT Racing
GreedFall II: The Dying World Konsollar ve PC için Duyuruldu Yarış Oyunu WRC Generations, PC ve Konsollar için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

7ender

23.5.2022 15:25:28

0
Şehirde geçmesi çok güzel; Asya'da da olsa hiç yoktan iyi... Forza Horizon da bu rekabeti arttırır dilerim.. şehir barındıran daha devasa haritalarla gelirler umarım.

Frobe

22.5.2022 21:46:20

+1
Old-gen sürümlerin iptal edilmesi güzel haber. Aynı şeyin Cyberpunk'ta da yapılması lazımdı ama aç gözlülük maalesef güzelim oyunun çöp release'ine sebep oldu. Hatırlayanlar olur, Witcher 3 de son anda old-gen sürümleri iptal etmişti, only PS4, Xbox One & PC için çıkmıştı. Eğer PS3 & Xbox 360 için çıksaydı, çöp olup giderdi Witcher da, CDPR da. Test Drive serisinin yeri ayrıdır. Unlimited 1 oyunu, çıktığı dönem devrim gibi bir şeydi. Devasa haritası, dönemine göre gerçekçi atmosferi ve detaylı içerikleri ile muazzam bir vibe'ı vardı oyunun. Forza'yı çok seven biri olarak; TDU 1'deki tadı asla alamadım hiçbir Forza'dan. Karnaval havası vs. gerçekçi bir mevzu değil. Forza her ne kadar harika dinamikleri ile teknik bir başarım olsa da, amaçsızlık hissiyatı sarıyor bir süre sonra. Büyük ihtimâlle season pass sistemiyle vs. gelir, güzel ve modern dinamiklerle çıkışını yaparsa kemik kitlesine ek olarak yeni oyuncuları da çeker kendine.

JaReD22

21.5.2022 00:25:53

0
Patates konsol sürümlerinin iptal edilmesi çok iyi olmuş

BSC Misafiri

20.5.2022 11:02:46

0
Layıkıyla döşe başka bir şey istemem gibi yorumlar görüyorum. Bende merakla bekliyorum

Firoles

20.5.2022 00:49:22

0
Yeter ki sağlam gelsin. PS’deki açık dünya yarış oyunu eksikliğini kapatsın. :)

Philipp_Plein

19.5.2022 14:21:11

0
Forza Horizonu tokat manyağı yapabilir sağlam araç fizikleri ve görsellik ile gelirse.

Lord Melkor

19.5.2022 12:09:22

+2
Bu sene çıkmayacağı belliydi 2023 bile şüpheli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited Solar Crown
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız