Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet'teki Uçak Kazası Sahnesi CGI Değilmiş

 
Son zamanların başarılı yönetmenlerinden Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in son fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Fragmanda en çok dikkat çeken sahnelerden biri de uçak kazası sahnesiydi. Filmin başrolü John David Washington ise bu sahne ile bir açıklamada bulundu.
 
John David Washington'ın dediğine göre bu uçak sahnesi CGI değil, tamamen gerçekmiş. Gerçekten Boeing 747 marka bir uçak, binaya çarpmış ve sahne o şekilde çekilmiş. 
 
Christopher Nolan'ın her zaman farklı bir yönetmenlik tarzı olduğu biliniyordu. Uçak sahnesi ile alakalı olarak hatta, filmde Robert Pattinson'ın canlandırdığı karakterin "Gerçek bir uçak kazası istiyorum." repliğinden ve kendisinin Christopher Nolan'ı andırmasından dolayı Nolan'ın kendini filme yerleştirdiği söyleniyor. 
 
Tenet, 17 Temmuz'da New York ve Los Angeles'taki sinemaların tümü açık olursa vizyona girecek. Aksi bir durumda ertelenecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson
Simon Pegg, The Mandalorian Dizisinde Oynamak İstediğini Açıkladı Media Molecule, Dreams VR Sürümünü Test Edecek Kişiler Arıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.5.2020 10:20:46

0
Ucak ilk ucusunu 1980 yilinda yapmis ve son ucusunu cathay pasific adina 2009 yilinda yaparak 29 yasinda emekliye ayrilmis bir b747 https://www.airfleets.net/ficheapp/plane-b747-22105.htm

BSC Misafiri

25.5.2020 17:05:51

+1
Yeni bir şey değil. Nolan çok uç noktalar hariç CGI kullanmayan bir yönetmen. Dunkirk filmindeki çoğu gemi gerçekten savaşta kullanılmış gemilerdi mesela.

MacGyver.

25.5.2020 15:34:59

0
o kadar da değil. Boeing 747 fiyatı 250 m. usd civarı bu filmin bütçesi 205 m. usd civarı perte ayrılmış içi boş bir uçağı çarptırmışlardır. maket gibi bir şey de olabilir.

BSC Misafiri

25.5.2020 15:28:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu filmin maliyeti 205 milyon diye geçiyor. Birim fiyatı 200 ile 300 milyon dolar arasında değişen bir uçağa zararın maliyetini düşününce herhalde yarısı uçağa gitmiştir diyorum :)))
Çalışan sağlam bir uçak değildir büyük ihtimal , çöpe ayrılan ya da miladını doldurmuş sadece kabinden oluşan bir uçaktır. Bazı filmlerde araçları görürsünüz ne motor vardır ne koltuk , sadece kaportadan ibaret araçlar kullanılır bu da büyük ihtimal öyledir.

BSC Misafiri

25.5.2020 14:54:20

0
Bu filmin maliyeti 205 milyon diye geçiyor. Birim fiyatı 200 ile 300 milyon dolar arasında değişen bir uçağa zararın maliyetini düşününce herhalde yarısı uçağa gitmiştir diyorum :)))

BSC Misafiri

25.5.2020 13:34:32

0
Çok heyecanlıyım bu film için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız