Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simon Pegg, The Mandalorian Dizisinde Oynamak İstediğini Açıkladı

 
Disney+ için yayınlanan The Mandalorian dizisinin ilk sezonu, geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlandı. İkinci sezon için hazırlıklar da son hızıyla devam ediyor. Dizinin ikinci sezonunda birçok yeni oyuncu diziye katıldı. Katılmak isteyen oyuncular da bulunuyor. Bunlardan biri de Simon Pegg.
 
Cornetto Trilogy, Mission Impossible ve Star Trek filmlerinden tanınan başarılı İngiliz oyuncu Simon Pegg, The Mandalorian dizisinde olmak istediğini açıkladı. Hatta tam olarak Dengar karakteri ile bulunmak istediğini açıkladı. Simon Pegg, Dengar karakterini daha önce Clone Wars animasyonunda seslendirmişti.
 
Umuyoruz Simon Pegg'in bu isteği gerçekleşir ve Dengar karakterini Simon Pegg'in oyunculuğu ile diziye eklerler. The Mandalorian'ın ikinci sezonu bu yılın Ekim ayında yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney the mandalorian ikinci sezon oyuncular ne zaman dengar simon pegg
Paradise Lost Sinematik Fragman (PS5, Xbox Series X, PC) Tenet'teki Uçak Kazası Sahnesi CGI Değilmiş

BSC Misafiri

25.5.2020 13:17:08

0
umarım oynar sevdiğim bir oyuncu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız