Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales from the Borderlands PS5, Xbox Series ve PC için Derecelendirildi

 
Telltale Games kapandıktan bir yıl sonra sektöre geri dönünce ilk iş olarak dijital mağazalardan kaldırılan bazı oyunlarını tekrardan satışa sunmuştu. Tales from the Borderlands bu oyunlardan biri değildi fakat yeniden satılmaya başlayacak gibi duruyor.
 
Tales from the Borderlands, Avrupa Oyun Bilgi Sistemi (PEGI) tarafından PlayStation 5, Xbox Series ve PC için derecelendirildi. Derecelendirme 18 Aralık'ta yapılmış. Şimdilik Telltale Games, 2K veya Gearbox Software'dan resmi bir açıklama yok. 
 
Telltale Games'in en sevilen oyunları arasında yer alan Tales from the Borderlands ilk olarak Kasım 2014'te çıkışını gerçekleştirmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu telltale telltale games tales from the borderlands borderlands
Curious Expedition 2, 28 Ocak'ta Erken Erişimden Ayrılıyor Total War Saga: Troy'un Yeni DLC'si Ajax & Diomedes 28 Ocak'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sp!deR

15.1.2021 19:59:02

0
Bence bu zamana kadar çıkan en iyi Telltale oyunu budur. Kesinlikle oynayın komedi-dram-aksiyon-gerilim her şey var oyunda.

Hudson51

15.1.2021 14:31:01

0
Güzel. Gearbox sonunda yayınlama niyet etmiş anlaşılan. Oyun satılmıyor diye G2A gibi karaborsa yerlerde 80 dolara kadar çıkmıştı key fiyatı, iyi olur tekrardan yayınlamaları. Umarım full fiyattan da çıkarmazlar.

BSC Misafiri

15.1.2021 13:38:51

0
Oooo çok iyi hep beklediğim oyundu steamda satın alamamıştım direk alacağım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales From the Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız