Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TaleWorlds Gamescom 2018 Planlarını Açıkladı

 
E3 2018'i pas geçen TaleWorlds Entertainment 21 - 25 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2018 etkinliğine katılacak ve stüdyo etkinlik için olan planlarını paylaştı.

TaleWorlds geçtiğimiz yıl Gamescom'a Mount & Blade II: Bannerlord'un çok oyunculu mod demosu ile katılmıştı. Stüdyo bu seneki Gamescom'a tek oyunculu mod demosu ile katılacaklarını belirtti.
 
TaleWorlds'ün Gamescom 2018 demosu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:
 
"Gelecek hafta konuklarımızı standımızda Bannerlord’un tek oyunculu sandbox stratejik haritasını denemeye davet ediyoruz. Sandbox’a girmeden önce, önceden hazırlanmış karakterler arasından seçimlerini yapabilecek ve istedikleri kadar çok şey denemekte serbest olacaklar! Bu noktada bazılarınız ‘önceden hazırlanmış karakterle neyi kastediyorsunuz?’ diye soruyor olabilirsiniz. Kısaca açıklayalım. Bannerlord, derin bir karakter hazırlama sistemine sahip ve konuklarımızın oyunu oynayabilecekleri kısıtlı süre zarfında sandbox’ın farklı bölümlerini deneyimlemelerini istiyoruz. Konuklarımızın 30 dakikalık oturumlarını, avatarlarını güzelleştirmek için harcamayacaklarından emin olmak için de karakter oluşturma sürecini atlamalarına karar verdik!

Peki konuklarımız demo sırasında neler yapabilecekler? Aslında karşısına oturacakları bilgisayarda kendi başlarına olacaklar. Bizler elbette ki rehberlik ve yardım etmek için orada olacağız ancak yapacakları şeyler tamamen kendilerine bağlı. Konuklar özgürce haritayı ve yerleşim yerlerini keşfedebilecek, Kalradya’nın farklı halkları ile tanışabilecek, birlikler toplayıp eğitebilecek, talim ve savaşlara katılabilecek, ticaret yapabilecek, turnuvalarda yer alabilecek ve eşraftan görev alabileceklerdir. Demo, oyunun ilk safhalarında geçecek ve oyuncuların kısıtlı sure zarfında bir ülkeye katılmak ve kuşatmalarda yer almak gibi orta ve ileri seviye özelliklere erişmeleri ne yazık ki mümkün olmayacak. Yine de oyuncuların Bannerlord’da ilk adımlarını atarken nelerle karşılaşacaklarını beklemeleri konusunda iyi bir sunum olacağını düşünüyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak TaleWorlds mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
One Piece'ten Marshall D. Teach ve Sanji Jump Force'ta Oynanabilir Olacak Gamescom 2018 Açılış Seremonisinde Yeni Oyun Tanıtımları Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2018 22:16:25

0
Gamescoma gidecem bu cok iyi oldu oynarım artık tabi saatlerce sıra beklemeye dayanabilirsem

MadGameR

19.8.2018 20:03:39

0
NEVERLORD..!!
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

18.8.2018 08:50:51

+1
Gamescom'a değil bizim eve getirsinler o demoyu..

BSC Misafiri

18.8.2018 08:28:41

0
Bu oyun gelmeyi düşünüyor mu acaba?

alsndnz

18.8.2018 03:55:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER Oyun çıkmadan eskiyecek bu gidişle.
Eskisin warband aciyosun hala oynaniryor yani mekanikleri baska oyunlarda yok

HIGHER

18.8.2018 02:29:40

+2
Oyun çıkmadan eskiyecek bu gidişle.

Xan'ela

18.8.2018 01:41:24

+2
Bu oyunun yakında çıkacağı yok, gene tarih duyurmazlar. En erken 2023

BSC Misafiri

17.8.2018 22:46:14

+3
Çıkarsana bütün oyuncular için tek kişilik demo ne diye hala Gamescomlarda oyun tanıtıyorsun uzatın uzatın oyun iyice eskidi zaten yüzyılın balonu geliyor gelmeye zahmet ederse tabi

SHamuL

17.8.2018 22:41:27

+4
e peki gelecek gamescomlarda ne gösterecekler? Bu planı 5 yıla yaymalılardı yoksa maazallah oyunu çıkarma aşamasına gelirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız