Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Oyunu Puzzle Bobble Everybubble'a Yeni Mod Geliyor

 
 
Bulmaca macera oyunu Puzzle Bobble Everybubble için yeni bir mod geliyor. Space Invaders'ın 45. yıl dönümüne özel olarak oyuna dahil olacak bu mod co-op bir mod olacak ve adı ise Puzzle Bobble vs. Space Invaders. Ekip, "Space Invaders'ın 45. yıl dönümünü kutlamak için Space Invaders ve Puzzle Bobble iş birliğini içeren yeni bir içeriği duyuruyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Bulmaca macera oyunu için yeni mod iş birliğini destekliyor 
 
 
 
Puzzle Bobble vs. Space Invaders adlı bu modda oyuncular, aynı renkteki üç veya daha fazla baloncuğu birbiri üzerine atacak ve baloncuklarla kaplı istilacıları yok etmeye çalışacak. Baloncuklar yalnızca aşağıdan yukarıya doğru ateşlenebilecek. Bunun yanı sıra oyuncular yukarıdan üzerine gelen saldırılardan kaçmak için karakterlerini sola ve sağa hareket ettirmek zorunda kalacak. Bu modda en fazla dört oyuncu birlikte oynayabilecek.
 
Öte yandan TAITO ekibi, modun ilk oyun içi görüntülerini geçtiğimiz günlerde yayınladı. Oyun içi görüntüleri YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.
 
Puzzle Bobble Everybubble! bu baharda Switch konsolları için çıkış yapacak. 
 
Moddan görüntüler 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Ritim Aksiyon Oyunu Rhythm Sprout'un Çıkış Tarihi Açıklandı Google Stadia Hizmetine Son Vermeden Önce Ücretsiz Bir Oyun Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız