Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ritim Aksiyon Oyunu Rhythm Sprout'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici SURT, ritim tabanlı aksiyon oyunu Rhythm Sprout'un 1 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 14.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Oyun İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Lehçe, Norveççe, Japonca, Korece ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Hikaye moduna sahip ritim tabanlı aksiyon oyunu
 
 
 
Rhythm Sprout, kendine özgü orijinal müziklere sahip bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde farklı tarzda bir hikaye modu ve çeşitli aşamalara sahip ritim sekansları yer alıyor. Oyun içerisinde ritme ayak uydurmak tamamen bizim işimiz olacak. Rhythm Sprout oyununda ritme göre savaşmak ve hareket etmek temel amaç.
 
Renkli karakterlere ve dünyaya sahip bu oyunda el yapımı bölümler yer alıyor. Her bölümün özenle geliştirildiğini belirten ekip, her müzik bir parçasını bir hikaye ile bağdaştırmaya çalışıyor. Oyun içerisinde çeşitli bölümler yer alıyor ve bu bölümlerin zorluk seviyeleri ve içerikleri farklılık gösteriyor.
 
 
Rhythm Sprout çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets
The Callisto Protocol'ün Maliyeti Açıklandı: 162 Milyon Dolar Switch Oyunu Puzzle Bobble Everybubble'a Yeni Mod Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rhythm Sprout: Sick Beats
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız