Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Run'ın En Büyük Güncellemesi Yolda

Elbette tüm bunlarla birlikte Mushroom Kingdom'a ekleyebileceğiniz pek çok yeni eşya eklendi.
 
      Super Mario Run'ın şu ana kadarki en büyük güncellemesi yayınlandı ve oyuna yeni bölümler, yeni bir hızlı atış modu ve oynanabilir karakter olarak Princess Daisy eklendi.
 
     Oyunun çeşitli bölümlerinde toplayacağınız Gökkuşağı Madalyaları'yla prensesi kurtararak oynanabilir karakterler arasına ekleyebiliyorsunuz. 
 
     Diğer eklentilerden biri olan World Star, oyundaki ilk 6 evreni tamamladığınızda karşınıza çıkıyor ve içerisinde 9 yeni bölüm barındırıyor. Ayrıca bu yeni bölümlerde yeni düşmanlar ve oyun mekanikleri sizleri bekliyor. 
 
     Ayrıca artık oyunu oynarken cihazlarınızda kendi müziklerinizi dinleyebiliyorsunuz. Eğer müzik açarsanız oyundaki karakteriniz kulaklık takarak size ayak uyduruyor.
 
     Yeni güncelleme 29 Eylül tarihinde indirmeye sunulacak. Bu süreç zarfında eğer oyunu satın almadıysanız 2 hafta boyunca yarı fiyatına düşüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Mario Super Mario Super Mario Run IOS iPhone iPad
GTA V'e Garry's Mod ve Kerbal Space Program'ı Getiren Mod: Grand Theft Space PUBG Anlık Oyuncu Sayısında 1.5 Milyona Ulaştı

esmerbuyucu

25.9.2017 17:40:04

0
Şimdi satın alınabilir duruma geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Run
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız