Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Run 150 Milyon İndirmeye Ulaştı

 
   İlk çıkışından yaklaşık 7 ay geçen Super Mario Run 150 milyon kez indirildi. Ancak asıl sorulması gereken soru indirmesi ücretsiz olan bu mobil oyunu satın alan kişi sayısı Nintendo'yu memnun etti mi? Pek sayılmaz.
 
   Pocketgamer.biz'in haberine göre, Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima oyunu indiren kişilerin %10'undan az bir kısmının oyunu satın aldığını açıkladı. Daha öncesinde Nintendo Super Mario Run satışları "beklentilerimizi karşılamadı" yorumunda bulunmuştu.
 
   Tatsumi Kimishima, firmanın bir diğer mobil oyunu Fire Emblem Heroes'un 15 milyon indirilmesine rağmen Nintendo'ya daha çok para kazandırdığını da belirtti. Fire Emblem Heroes, tıpkı Super Mario Run gibi indirmesi ücretsiz ancak oyun içi satın alma opsiyonları bulunuyor.
 
   Nintendo mobil oyun pazarına devam edecek gibi görünüyor. Animal Crossing mobil oyununun bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 
   Wall Street Journal'in konuya yakın insanlardan aldığı bilgiye göre, Nintendo ve DeNA akıllı telefonlar için The Legend of Zelda oyunu geliştiriyor. The Legend of Zelda mobil oyunu henüz resmi olarak doğrulanmadı ancak Wall Street Journal'in haberine göre oyun Animal Crossing'ten kısa bir süre sonra çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Mario Super Mario Super Mario Run IOS iPhone iPad
Destiny 2 PS4 Pro Bundle Duyuruldu Video Oyun Abonelik Servisi Jump Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.7.2017 17:28:41

0
fiyatı 35tl olursa tabi beklentilerinizi karşılamaz

Kurt.

11.7.2017 15:36:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TheCapedCrusader inşallah batar da kurtuluruz nintendo'dan ulan ne mario'muş
Daha çok beklersin.

Caped 117 Crusader

11.7.2017 15:16:40

0
inşallah batar da kurtuluruz nintendo'dan ulan ne mario'muş

Jack Rabbit Slims

10.7.2017 22:03:40

+1
Bunu daha önce de yazdım Mario konularına yine yazayım, oyunun ücretsiz kısmı çok kötü, hiç almaya değer bir oyunmuş izlenimi vermiyor. Bu noktada büyük hata yapmış Nintendo. Örneğin ben aldım ama bir yakınım almış çok övdü, ücretsiz kısmı beğenmememe rağmen nedense ona güvenip aldım ve çok memnun kaldım. Epey saçma bir pazarlama hatası yaptılar bence. Yalnız ilginç bir durum var haberde, 150 milyonun %10'u satın aldı denmiş. Yani en fazla 15 milyon insan. Herhalde 5 milyon kişi almışken oyunu %10'dan bahsetmezlerdi, 15 milyona yakın bir miktar satış olmuştur. Bu da 15 milyona yakın kişiden 10 dolar topladıkları anlamına geliyor. Fakat Fire Emblem f2p olmasına rağmen 15 milyon indirilmiş ve Mario'dan daha çok kazandırmış. Demek ki bu sözde ücretsiz olan oyuna indiren herkes ortalama 10 dolardan fazla harcamış, çok yüksek bir miktar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Run
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız