Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji oyunu War Hospital 31 Ağustos'ta geliyor

 
 
Yayıncılar Nacon ve Movie Games ile geliştirici Brave Lamb Studio tarafından oyunculara sunulacak olan savaş odaklı strateji oyunu War Hospital, 31 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için çıkış yapacak. Birinci Dünya Savaşı'nı temel alan bu oyunda bir yandan hayatta kalmaya diğer yandan ise toplumun yaralarını sarmaya çalışacağız.
 
Savaşın getirmiş olduğu atmosferi hissedeceğiz
 
 
 
Büyük savaşın getirdiği o yıkıcı ortamın bizlere sunulduğu War Hospital'da biz oyuncular strateji unsurlarını deneyimleyecek ve bir yandan insanlığı ayakta tutmaya çalışacağız. Toplumsal değişimin ön planda olduğu oyunda İngilizlerin sahip olduğu bir sahra hastanesini kontrol edeceğiz. Oyunda askerlerin yaralarını saracak ve onları hayatta tutmaya çalışacağız.
 
War Hospital'da yine bizlere sunulacak olan bir teknoloji ağacı bulunacak. Bu teknoloji ağacı sayesinde yeni özelliklerin ve avantajların kilidini açabileceğiz. Açtığımız her biz özellik ile daha fazla insana yardım edebilecek ve yaralarını sarabileceğiz. Bu oyun için bir nevi iyileştirme simülasyonu diyebiliriz.
 
War Hospital için yayınlanan son fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu War Hospital Movie Games Brave Lamb Studio I. Dünya Savaşı Toplumsal Hayatta Kalma Oyunu
Street Fighter 6'nın yorumcu kadrosuna Hikaru Takahashi eklendi UE5 ile geliştirilen korku oyunu Paranormal Tales için oynanış fragmanı yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
War Hospital
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız