Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6'nın yorumcu kadrosuna Hikaru Takahashi eklendi

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan dövüş aksiyon serisinin yeni oyunu Street Fighter 6'ya Japon oyuncu Hikaru Takahashi, gerçek zamanlı yorumcu olarak katılıyor. Takahashi, kadroya eklenen son yorumcu olarak karşımıza çıkıyor ve daha önce Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa, Steve “TastySteve” Scott, Thea Trinidad, H.E. Demon Kakka ve James “jchensor” Chen isimleri oyuna dahil olmuştu.
 
Gerçek zamanlı yorum sistemi oyuna turnuva havası katıyor
 
 
 
Street Fighter 6'da bildiğiniz üzere gerçek zamanlı yorum sistemi bulunuyor. Bu sistem içerisinde çeşitli maçlara atılabiliyor ve arka planda yaptığımız hamlelere - hareketlere yorum yapan bir kadro bulunuyor, (tıpkı futbol anlatımı - yorumcuları gibi). Bu kadroya dönem dönem yenileri ekleniyor ve şimdi ise Hikaru Takahashi dahil oluyor. Takahashi'nin son yorumcu olarak karşımıza çıktığı bildiriliyor.
 
Street Fighter 6 için Capcom, yorumcuların oyunculara tezahürat yapacağı ve maç ilerledikçe heyecanı daha da artıracağı Rally Support adlı bir sistemi de duyurdu. Bu sistem oyunun gidişatına göre yorumcuların heyecan düzeyini arttırıp azaltacak. 
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Street Fighter 6 - Hikaru Takahashi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
The Super Mario Bros. filmi için son fragman yayınlandı Strateji oyunu War Hospital 31 Ağustos'ta geliyor

BSC Misafiri

13.3.2023 11:24:44

0
Capcom RE3'ten çıkardığı derslerden eksiksiz bir oyun yapma kafasına girmiş gibi geliyor. RE4 Remake'te aslına sadık ve sadece grafikleriyle değil, oynanış olarak ta gelişmiş gibi hissettiriyor. Bu oyuna da gerek ana karakterimizi oluşturup etrafta dolaşmalar, e-spor alanında ilerlemek için yorumcu eklemeler, eksiksiz bir oyun çıkartmaya çalışıyor gibi duruyor. Street Fighter V bana göre çok kötüydü umarım toparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız