Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Super Mario Bros. filmi için son fragman yayınlandı

 
 
Nintendo ve Illumination Entertainment iş birliği kapsamında hazırlanan The Super Mario Bros.filmi için final yani son fragman yayınlandı. Aaron Horvath ve Michael Jelenic (Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies'de ortak çalışanlar) tarafından yönetilen yapımın senaryosu Matthew Fogel'a ait. Fogel daha önce The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations's Minions: The Rise of Gru'nun senaryosunda yer aldı.
 
Super Mario Bros. filmi Nisan ayında vizyona giriyor
 
 
 
Super Mario Bros. filmi 7 Nisan'da Kuzey Amerika'da, 28 Nisan'da ise Japonya'da sinemalarda gösterime açılacak. Filmde Mario rolünde Chris Pratt, Prenses Şeftali rolünde Anya Taylor-Joy, Luigi rolünde Charlie Day, Bowser rolünde Jack Black, Toad rolünde Keegan-Michael Key, Donkey Kong rolünde Seth Rogen, Cranky Kong rolünde Fred Armisen, Kamek rolünde Kevin Michael Richardson ve Spike rolünde Sebastian Maniscalco yer alacak.
 
Animasyon filmi olarak karşımıza çıkacak olan The Super Mario Bros., bizleri yeni bir maceraya götürecek. Film için yayınlanan son fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
The Super Mario Bros. final fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Super Mario Bros filmi
Tekken 8 için Paul Phoenix oynanış fragmanı yayınlandı Street Fighter 6'nın yorumcu kadrosuna Hikaru Takahashi eklendi

mehmetalpertr

12.3.2023 00:00:50

0
Çok güzel görünüyor. İzlemek şart oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız