Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile geliştirilen korku oyunu Paranormal Tales için oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Digital Cybercherries tarafından oyunculara sunulacak olan birinci şahıs korku temalı hayatta kalma oyunu Paranormal Tales için resmi bir oynanış fragmanı yayınlandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapımda üst düzey bir korku sekansı bizleri bekliyor olacak. Oyunda gerçekçi grafikler, ortama uygun sesler ve daha fazlası bizlere sunulacak.
 
Yerimizden sıçratacak bir korku deneyimi geliyor
 
 
 
Bizleri sürekli olarak diken üstünde bir yapım olmayı hedefleyen Paranormal Tales, büyük ölçüde Konami'nin iptal edilen korku oyunu P.T.'den esinleniyor. Birinci şahıs bir kamera bakış açısına sahip olan bu oyunda korku dolu anları bizzat tanıklık edecek ve etrafı keşfetmeye çalışacağız. 
 
Paranormal Tales'da biz oyuncular vücut kamerasına sahip olan bir karakteri kontrol edecek ve korku filmlerinden aşina olduğumuz bir yapıyla karşı karşıya kalacağız. Ev köşelerinden ormanlık alanlara kadar birçok yere gidebileceğimiz oyunda sürekli olarak diken üstünde olacak ve gerilimi hissedebileceğiz.
 
Korku temalı yapım için şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor ancak 2023 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Oyun için ayrıca bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bu oynanış fragmanı erken alfa sürümünü temsil ediyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Paranormal Tales oynanış fragmanı
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Paranormal Tales
Strateji oyunu War Hospital 31 Ağustos'ta geliyor Suicide Squad: Kill the Justice League 2024 yılına bile ertelenebilir!

BSC Misafiri

13.3.2023 11:23:57

0
Ulan ne P.T. miş be... Tüm korku oyunları onun izinden gitmeye çalışıyor. Etraf Unity, Unreal Engine Indie korku oyunu doldu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız