Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stop Motion Tekniğiyle Oluşturulan Armikrog, Üçüncü Kez Ertelendi


       Kilden oluşturulan dünyasıyla macera, point-and-click türünün dikkat çeken oyunları arasında yer alan Armikrog'un ilk olarak Ağustos ayında çıkış yapacağı söylenmişti. Daha sonra yapımcı ekip oyunda düzeltilmesi gereken hataların olduğunu ve bu yüzden oyunu 8 Eylül tarihine ertelediğini açıklamıştı. Ekip tam da oyunun çıkış yapmasının beklenildiği gün Armikrog'u üçüncü kez erteledi.
 
       Armikrog için verilen tarih bu kez 30 Eylül. Geliştirici ekip Pencil Test Games, yayınladığı açıklamada "Ekip Armikrog'u çıkışına hazır hale getirmek için her saat (gerçek anlamda) çalışıyor. Ekibin amacı oyunculara harika bir oyun sunmak ne yazık ki geçtiğimiz günlerde oyunun çıkış tarihini ertelemek zorunda bırakacak hatalarla karşılaştılar. Takım küçük olduğu için herkesin oyunu çıkarılmaya değer ve oyuncuların eğleneceği seviyeye çıkarmak için biraz daha zamana ihtiyacı var. Bu yüzden Armikrog'un çıkış tarihi 30 Eylül'e alındı."
 
       Ertelenen çıkış tarihleriyle oyuncuları hayal kırıklığına uğratsa da Armikrog, özellikle stop motion tekniği kullanılarak yaratılan animasyonları ve dünyasıyla oyuncuları mutlu edecektir. Oyunu 35 TL'ye ön sipariş edebileceğinizi hatırlatalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity Armikrog bağımsız indie adventure stop-motion
Türk Geliştiricilerinden Bulmaca-Macera Türünde Oyun: Reditum Total War: Atilla'nın Yeni Eklenti Paketi Bizleri Orta Doğu Çöllerine Götürüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armikrog
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız