Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kilden Yapılma Bir Oyun Alanına Sahip Armikrog Eylül Ayına Ertelendi


       Kilden bir dünyaya sahip olan macera oyunu Armikrog'un 18 Ağustos'ta çıkması bekleniyordu. Geliştirici ekip Pencil Test Studios geçtiğimiz gün Armikrog'un ertelendiğini duyurdu.
 
        Oyunun yeni çıkış tarihi 8 Eylül. Geliştirici ekip bu erteleme hakkında şu açıklamayı yapıyor: "Bitiş çizgisine yaklaştıkça oyunda düzeltmek istediğimiz bazı detayları gördük. Bu hataların bazıları basit ayarlamalarla düzeltilebilecekken bazıları başlı başına bir hata hata düzeltme işlemi gerektiriyor."
 
       Armikrog'ta bizleri kilden oluşturulmuş ve stop-motion teknolojisi kullanarak hayata geçirilmiş bir oyun alanı bekliyor. Bu oyun alanında Tommynaut adlı karakterimizin bilmediği bir gezegende çıktığı maceraya tanıklık edeceğiz. Bu süreç boyunca karakterimizin görme engelli köpeği Beak-Beak de bize eşlik edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Armikrog bağımsız indie adventure stop-motion
Street Fighter V'in Beta Süreci Bugün Başlıyor! Sky Sports Football Manager Verilerini Futbolcu Kıyaslamasında Kullanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armikrog
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız