Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'in Beta Süreci Bugün Başlıyor!


       Capcom geçtiğimiz saatlerde Street Fighter V'in betasının bölge bölge açılacağını duyurdu. Belirtilene göre oyunun betası PlayStation 4 için bugün Avrupa'da bugün ve yarın düzenlenecek.
 
        Bu beta süreçleri bugün Türkiye saatiyle 18.00'da başlayacak ve 21 Ağustos 02.00 saatine kadar devam edecek. İkinci beta süresi ise yarın yani 21 Ağustos'ta yine 18.00'da başlayacak ve 22 Ağustos 02.00 saatinde sona erecek.
 
       Diğer bölgelerdeki beta testi, testin Avrupa'daki durumuna göre belirlenecek. Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da testler düzenlendikten sonra Capcom, dünya çapındaki beta sürecinin tarihini açıklayacak. Dünya genelinde düzenlenecek bu beta sürecinin beş gün uzunluğunda olacağını belirtelim.
 
       Normalde Street Fighter V'in betası 23 Temmuz'da başlayacaktı ancak sunucular açıldıktan sonra pek çok oyuncu oyunun beta sürecine giremedi. Sunucuları resetleyen Capcom ne yazık ki sorunu düzeltemememişti. Daha sonra firma bu sorunları çözüp oyunculara daha uzun bir beta süreci sunacaklarını açıklamıştı. Street Fighter V'in 2016'nın başında PC ve PS4'e özel olarak çıkış yapacağını hatıratalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak capcom-unity.com Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Telltale Games'in Back to the Future Serisi Yeni Nesil Konsollara Geliyor Kilden Yapılma Bir Oyun Alanına Sahip Armikrog Eylül Ayına Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.8.2015 19:56:32

0
bende indirdim ama bende şuan ps plus yok gene oynayabilirmiyim ps plus olmayanlarda çalışıyormu

Megathrone26

20.8.2015 16:04:24

0
Ben betayı indirmiştim daha ana menüuü bile göremedim ha bire sıkıntı vardı. Yine indireyim umarım bu sefer girebilirim betaya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız