Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Geliştiricilerinden Bulmaca-Macera Türünde Oyun: Reditum


    Ahmet Kutsi Günaydın ve Mustafa Şenel isimli 2 kuzenin programlama ve modelleme dahil her şeyi ortak yaparak ortaya çıkardığı bulmaca-macera türündeki Reditum ile tanışın.
 
     Unreal Engine 4.9 ile geliştirilen Reditum, bulmaca, beceri ve macera öğelerinin bir harmanını sürreal bir atmosferle birlikte sunuyor. Zorlayıcı bulmacalar ile yeri geldiğinde oyuncuların beynini yakmayı hedefleyen yapım ekibi, oyunda craft (üretim) sistemine ve yeneteklere de yer veriyor. Oyun alanına gizlenmiş parlak partiküller ile açabileceğiniz yetenekler arasında Hızlı koşma ve zamanı yavaşlatma gibi özellikler bulunuyor.
 
     Hikaye kısmını ise gelin geliştiricilerden dinleyin: "Oyunumuzun hikâyesi günümüzden 2–3 yüzyıl sonraki bir dönemde geçiyor. Hikâyenin kökeni teknolojinin Dünya egemenliğini ele geçirmesinin ardından hayatını zaman kavramına adamış 60 yaşlarında bir bilim adamının, yönetimindeki yer altı laboratuvarından kaçırdığı bir uzay aracı ile kara delik aramasına dayanıyor. Kara delikte keşfettiği bilgi ve donanımla yeni bir gezegen inşa eden bilim adamımız burada hikâyeyi on nesil ötedeki Elliot’a devrediyor. Teknoloji ve büyünün harmanlanarak kullanıldığı Kaftmania gezegeninde Elliot ve Evalia çifti gezegenlerini kurtarmak ve kendilerini feda etmek arasında git gel yaşamaktadırlar. Gezegenin devamlılığı Evalia’nın hayatına bağlıdır. Elliot ’un tüm çabalarına rağmen destansı bir törenle Evalia hayatını kaybeder. Bugün onu geri getirebilecek tek güç çözülemeyen bir bulmacaya dayanmaktadır. Söylentilere göre kara delikte yıllar önce büyülü bir taş bulunmuştur. Yıllardır bu taşın büyü güçlerinin kaynağı olduğu düşünülmüştür ve onu bulmak için büyücüler kendilerini feda eder. Eğer söylentiler doğruysa ve bu taş parçası sonsuz büyüyle donatılmışsa, zamanı da geri getirebilir mi? Elliot bu sorunun cevabını bulabilmek ve Evalia'nın hayatta olduğu ana geri dönüp tekrar ona kavuşabilmek için Pumilus'a (Kaftmania'nın uydusu) gider."
 
     Oyuna ait ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
Reditum resmi internet sitesi: http://reditumthegame.com
Reditum resmi Facebook sayfası: https://www.facebook.com/reditumgame

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Reditum macera bulmaca beceri Ahmet Kutsi Günaydın Mustafa Şenel
Kingdom Hearts 2.9 Bir Kez Daha Göründü Stop Motion Tekniğiyle Oluşturulan Armikrog, Üçüncü Kez Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

9.9.2015 23:35:28

0
Hele şükür korku dışında bir oyun geldi Türk yapımcılardan. Online oynanabilen ancak hem mobil hem konsol hemde pc için geliştirseniz iyi para ve iyi gelecek sağlarsınız. Windows un tek işletim sistemine bile iyi optimizasyonlu oyun yapsanız çok iyi başlangıç olur. Mario, street fighter, angry bird, veyahut eski tarzın peşinden gitseniz en makbulü. Gerçekçilik kasacağınız ne grafik ne fizik ne de müzik için paranız yok. AA oyunları AA parası olanlar yapsın.

Lyc

9.9.2015 00:07:42

0
Başarılı gibi duruyor craft sistemini merak ettim. Başarılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Reditum
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız