Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay 2 İlk Oyundan Üç Kat Daha Büyük Olacak

 
   Geliştirici stüdyo Undead Labs, hayatta kalma korku oyunu State of Decay 2'nin üç harita ile çıkış yapacağını açıkladı. Her bir harita ilk oyunun haritası ile yaklaşık olarak aynı boyutta olacak. 
 
   Topluluk yöneticisi Sanya Weathers'in belirttiğine göre her bir harita farklı yerler, farklı düzenler ve farklı bir çevre sunacak. 
 
   Sanya Weathers "Gerçekten küçük bir kasabadan diğerine gidiyor gibi hissettiriyor." dedi ve ekledi. "Bir haritada (orijinal oyundan üç kat daha büyük olsa bile) ne kadar uzun oynarsanız her görevinizle birlikte deju vu'yu hissetmeye başlarsınız. Bu ayrı haritalar için daha az sorun."
 
   E3 2016'da duyurulan State of Decay 2 hakkında yeni bilgiler, oynanış videosu ve net çıkış tarihi E3 2017'de paylaşılacak. Ancak oyunun 2017 yılında çıkış yapacağı Microsoft tarafından doğrulandı.
 
   State of Decay 2 Xbox One ve Windows 10 için geliştiriliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
undead zombi aksiyon microsoft pc xbox one macera state of decay
Project Scorpio'nun Teknik Özellikleri Açıklandı Project Scorpio'nun Fiyatı Ucuz Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2017 20:16:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Uzak olsun ilk oyun kadar sıkıcı ve problemli çok az oyun oynadım.İsterse 8 kat daha büyük olsun içinde Microsoft veya Ubisoft un olduğu hiçbir oyuna tek kuruş para vermem.
Nasıl ve nereden oynayacağını anladık tamam

BSC Misafiri

7.4.2017 12:13:43

0
Multiplayer olsunda ne olursa olsun abi 1. oyunda o hatayı yaptılar çok tepki aldılar , umarım bu oyunda garanti bir şekilde Multiplayer çıkar

BSC Misafiri

7.4.2017 07:08:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu oyunlarda buyukluk sacmaligi nedir ya.Her cikan firma "benim yeni oyunum su kadar buyuk bu kadar buyuk "diyip duruyor.3 kat buyuk olsa nolur ici bombos bir dunyasi vardi ilk oyunun.Buyukluk yerine keske cok guzel ana ve yan gorevler yaptik.İlk oyuna gore daha dolu bir dunya yaptik.Cok fazla cesitlilik kattik gibi aciklamalar yapsalar.
Bu oyunun büyüklüğü hakikatten önemli internette oyun yorumcuları tarafından söylenmiş artık nerdeyse kalıp haline gelmiş cümleleri söylemek biraz olmamış çünkü bu oyunun en kötü tarafı ufak bir harita olması sonuçta survival bir oyun çok hikayeyi kendi içinde yaşayacağın bir oyun ha ufak yan görevler olabilir biri ilaç ister o ilacı ararız öteki çekip bul bana felan diyebilir ama bir witcher yan görevi tarzı bekleyemeyiz sonuçta oyunun tarzı belli büyük loot alanları olup oraya çullanma üstüne . Yani haritanın büyüklüğü bu oyunda büyük etken bana göre ilk oyunu bildiğimiz kare bir harita 3 4 tane loot yapılıcak köy vardı 1 tane ana şehir vari bir yer. Kısacası oyun gayet oynanabilir bir düzeydeydi bir hikaye yoktu evet ama single player survival oyunu sonuçta çok yok etrafta genelde olanlar multi o yüzden ben ümitliyim tek isteğim başka düşman gruplarında oyunda loot yaparken karşımıza felan çıkması tutsak alması bizimkilerden birini veya aramızda loot ticareti yapmak ama senaryodan daha çok devamlılık lazım oyuna döngüsel olaylar gibi.

BSC Misafiri

6.4.2017 20:43:51

+3
Şu oyunlarda buyukluk sacmaligi nedir ya.Her cikan firma "benim yeni oyunum su kadar buyuk bu kadar buyuk "diyip duruyor.3 kat buyuk olsa nolur ici bombos bir dunyasi vardi ilk oyunun.Buyukluk yerine keske cok guzel ana ve yan gorevler yaptik.İlk oyuna gore daha dolu bir dunya yaptik.Cok fazla cesitlilik kattik gibi aciklamalar yapsalar.

BSC Misafiri

6.4.2017 20:00:10

+1
Uzak olsun ilk oyun kadar sıkıcı ve problemli çok az oyun oynadım.İsterse 8 kat daha büyük olsun içinde Microsoft veya Ubisoft un olduğu hiçbir oyuna tek kuruş para vermem.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız