Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için 4,5 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi "Skurkbro", Starfield için boyutu yaklaşık 4,5 GB olan ve oyunun birçok dokusunu elden geçiren yeni bir 4K Doku Paketi yayınladı. Daha önce haberini yaptığımız farklı paketler içerisinde yine 4K ve 8K doku paketleri de yer alıyordu.
 
Yeni 4K doku paketi neler sunuyor? 
 
 
 
Bu paket, bir süre önce haberini yaptığımız 8K gezegen doku paketiyle uyumlu olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda geliştirilme aşamasında olan Starfield HD Reworked adlı yeni modun ne zaman çıkacağına dair bir detay bulunmadığından bu doku paketlerini kullanmanız öneriliyor.
 
Bu yeni paket, ayrıntılara büyük önem veriyor ve mevcut oyun motorunun tam gücünden yararlanıyor. Burada mevcut olan tüm dokular şu anda yalnızca 4K bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bunun 8K sürümü için herhangi bir plan yer almıyor. 
 
Bu paket şu anda geliştirme aşamasında yer alıyor ve şimdilik çakıl temelli yüzeyleri, kumu, ahşabı, betonu ve Yeni Atlantis'in bir bölümünü kapsıyor. Mod dikkatinizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Mod linki:
 
 
Moddan bazı görüntüler
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Lies of P Oyununa Çıkıştan Önce Denuvo Koruması Eklendi Mortal Kombat 1'de Yer Alan Takılma Sorunu Nasıl Çözülür? İşte Cevabı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

18.9.2023 11:10:40

+1
Beğenilip beğenilmeme de değil olay. Seversin sevmezsin o ayrı. Ama oyunu teknik yönden ele almayıp sadece şurası şahane, oraya gittim bu var şuraya gittim şunlar çıktı, bilmem kaç saatimi gömdüm oyuna diye yalandan yere ballandırırsan sahteciliğe oynarsın. Daha önce demiştim bu boş zatlara nasıl olsa önceden hazır sistemler geliyor ayılıp bayıldıkları sponsorları ile, ondan dolayı salla babam dur. Az daha zorlasan oyunu pazarlayacaklar. Ama yemezler millet neyin ne olduğunu ilk günden çıkarıyor artık ortaya.

Ömer Hayyam12

18.9.2023 01:10:28

+1
gamepassim olmasına rağmen hiç indirmeyi düşünmüyorum.

aterikasedi

17.9.2023 19:22:24

0
Valla oyunu bi Can Sungur yerdi. Beğenmediğini söyledi, iade ettiğini söyledi açık açık. Sonra adamı topa tuttular.

Sarohan

17.9.2023 18:21:37

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun yapay zekası rezalet ,optimizasyon rezalet,buglarla dolu. Ama Bethesda olarak ne bir düzeltme ,ne bir özür var. Sanırsın oyun RD2 ,yada BG3. Modcular oyunu kurtarmaya çalışıyor çok komik bir zamandayız.
Ve buna rağmen şu boş kanalların videolarında övgü ile bahsedilmesi yok mu.. Hepsi ayrı tırı vırı.

Story Master

17.9.2023 18:02:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun yapay zekası rezalet ,optimizasyon rezalet,buglarla dolu. Ama Bethesda olarak ne bir düzeltme ,ne bir özür var. Sanırsın oyun RD2 ,yada BG3. Modcular oyunu kurtarmaya çalışıyor çok komik bir zamandayız.
Oyun animasyon özürlü gerçekten,bethesta oyun kalitesinden gerçekten anlamıyor.Yaptıkları oyunların kaliteside oynanışıda belli.Skyrimi modla modla düzelmiyor o derece bozuk.Birde starfieldı düşünemiyorum,çıkışında CP2077'nin içinden geçtiler ama hiç yoktan oyun kendi özünde buglar glitchler gidince kaliteli bir oyun haline geliyor.Starfieldın animasyonları updatelerle nasıl düzelecek ? Oyunun temeli kötü zaten ilginç gerçekten eğlenen ya kendini kandırıyor ya da bethesta fanı başka birşey değil.

BSC Misafiri

17.9.2023 15:05:15

+8
Oyunun yapay zekası rezalet ,optimizasyon rezalet,buglarla dolu. Ama Bethesda olarak ne bir düzeltme ,ne bir özür var. Sanırsın oyun RD2 ,yada BG3. Modcular oyunu kurtarmaya çalışıyor çok komik bir zamandayız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız