Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield Tüm Dünyada Artık Oynanabilir

 
 
Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim'inve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yılın ardından oluşturduğu ilk yeni evren, dünya çapında Xbox Series X|S ve PC'de şimdi oynanabilir. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğin karakteri oluştur ve eşi görülmemiş bir özgürlükle keşfe çıkarak insanlığın en büyük gizemine cevap aradığın destansı bir yolculuğa koyul.
 
Ayrıca, Bethesda Game Studios ve besteci Inon Zur işbirliğiyle ortaya çıkan Starfield'ın oyun müzikleri bugün Spotify, Apple Music, Amazon Music ve diğer müzik yayını platformlarında. Ana tema “Into The Starfield” ile oyun başladığı andan itibaren “A Home in the Galaxy”nin kapanış notalarına kadar Starfield'ın müzikleri, keşif kavramının yanında uzayın gizemini ve hayranlık verici yanlarını sergiliyor.

Starfield hakkında daha fazla bilgi almak için buradan resmi internet sitesine göz atabilirsin.
 
Kaçıranlar için Starfield Canlı Çekim Fragmanı:
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Bandai Namco, PAC-MAN ve Daha Birçok Oyunun Ticari Haklarını Satın Aldı Dune: Spice Wars Tam Sürüme Kavuşuyor: Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.9.2023 22:25:05

0
Oyunu pc de oynadım mimikler leş konuşmalar uykumu getirdi oyunun sıkıcılığıda ayrı bi durum oyun çöp gamepass olmasa yüzüne bakılmaz yakın zamanda hogwards legacy bitirdim ikisi aynı dal değil ama hogwarsdın menüsü bile bu oyundan daha sürükleyici

BSC Misafiri

8.9.2023 10:54:07

0
Oyun fena değil ama gerçekten optimizasyon sorunları had safhada ve buglar!! ama bu tür oyunlara zaman verilmesi taraftarıyım çünkü bazı firmalar bu tür sorunlu çıkmış oyunlarını olması gerekenden de iyi hale getirebiliyorlar. Potansiyelli bir oyun Starfield ama beklemek gerek...Bu arada kişisel görüşüm Cyberpunk'ın bitmemiş halde çıkışı bir fiyaskoydu oyunun kendisi değil...

BSC Misafiri

8.9.2023 10:00:11

+2
Dürüst olmak gerekirse gerçekten iyi ki gamepass diye bir olay var yoksa ilk saatleriyle göz boyayan ve gerçekten 1-2 saatliğine cok sevdiğim bu ruhsuz tatsız balon oyuna 900 TL verip iade edememek gibi korkunç olaylar yaşayabilirdik. Skyrim gibi Fallout gibi oyunları yapmış Bethesda'in Starfield'i aynı CD P. Red'in Cyberpunk fiyaskosundan öteye gidemez benim için. Atmosferi dışında zerre numarası yok; Oyun motoru eski olduğunu bas bas bağırıyor, 2010lardan kalmış oyunlar gibi, yüz-surat animasyonlari komedi derecesinde, yapay zeka evlere şenlik zekanın kırıntısı yok aksiyon anında bir elimde kola ile ateş ederken bile zorlanmadım. Gerçekten üzüldüğüm tek şey bu buhran geçirten oyuna yetişmek için Baldur's Gate 3 gibi bir şahaserin hakkını veremeyip hızlı final yapmamdır. Bir daha anladım ki beklentiyi gerçekten iyi ayarlamak lazım. Şahsen bana Baldur's Gate 3 de farklı bir ırk ya da sınıf ile yeniden başlamak daha çok heyecan veriyor sonrası zaten sırasıyla Mortal Kombat 1, Ac Mirage, Lords of the Fallen, Spider-man 2, Alan wake 2... Büyük hayal kırıklığı ya; geldi, söndü ve umarım çabuk gider....

BSC Misafiri

8.9.2023 10:00:04

+3
oyunu yapan firmanın 'en sorunsuz çıkış yapan oyunumuz olacak' gibi iddialı konuşmasına rağmen en sorunlu çıkış yapan oyunları star-failed oldu... malesef ki temeli sorunlu olan starfield için umudunu güncellemelere hatta komik şekilde modculara bağlamış arkadaşlara çok üzülüyorum be..

BSC Misafiri

8.9.2023 09:59:48

0
Yılın oyununda o Zelda varya hepsini tokatlicak alemin kralı daima Nintendo dur, kiii zaten yeni Nintendo büyük ihtimalle PS4 -ps5 arası bir güce yakın olacak ve bu oyun elbette Nintendoya da gelecek agaaa

Johnny Silverhand

7.9.2023 23:05:00

0
+1 fallout 4 başka bir oyun etkinliğinde goty olmuştu ki 2015 witcher 3 dünyayı esir almıştı o sene. bu da öyle olacaktır.

narkotik_1989

7.9.2023 20:59:47

+1
Oyunu sırf bethesta geliştirdi diye 86 verdiler. Başkası yapsa 75 falan en fazla. Sene sonunda zelda ile baldurs Gate Goty için kapışırken arada Bi kaç yan ödül de verirler kesin buna

Krone

7.9.2023 18:16:22

0
Cyberpunk benzetmesine katılıyorum. CP de çıktığında çok hamdı ve eksikleri vardı. Eğer böyle bir destek görürse Starfield iyi bir oyun olabilir.

Erellach

7.9.2023 17:42:22

0
Ben bir ayda unutanlardanım şimdi ps kutusunda çürümeye kaldı.starfeild oyununda hatalar var ama normal seviyedehtalar bunlar. gömülecek kadar değil gömenler ise oyunun ps için çıkmamasına sinirlenen şirket ortakları oyuna çamur atıyor oyuna erken erişim ile 1eylülde başldım oyunun en büyük hatası türkçe altyazı yok gugıl çeviri ile çevirisini yapıyorum kamera ile taratıyorum çünkü verdiğiniz cevaplar sorduğunuz sorular çok önemli ikincisi çok uykusuz kalmamdır.

Johnny Silverhand

7.9.2023 16:18:22

+2
burada boş yapanlara takılmayın. bethesda oyunu milyonlarca sorunu dahi olsa modlarla güzel olacaktır. bir aya unutulan oyunları sıralamış bir arkadaş.

BSC Misafiri

7.9.2023 15:20:36

+3
Vasat bir oyun, lakin bunun böyle olacağı zaten Todd çok konuşmaya başladığında belli olmuştu. Oyunun en güzel özeti; "Uzay temasına sahip ama uzayı kullanmayan oyun" şeklinde olacaktır herhalde. Eksileri zaten herkes tarafından biliniyor, nelerin olmadığı, nelerin yerine getirilmediği vs. ama daha önemlisi bu tür oyunlara artık "RPG" denilmemeli. Baldur's Gate III gibi bir oyundan sonra bu oyuna anca "Aksiyon Oyunu" diyebiliriz. Gel gelelim son yıllarda iyice artan bir akım oldu bu artık, oyun içerisin hiç bir etkiye sahip olmayan diyaloglar yazmak, bir kaç beceri puanını dağıtmak, iki eşya toplamak insanlar için artık RPG oldu... çok üzücü.

BSC Misafiri

7.9.2023 15:20:05

+2
Oyunun daha bir senesi var. Ben gamepass pc 1 aylık aldım, MALESEF şu an çok kötü durumda. 1.Yapay zekanın sadece adı var. 2.Optimizasyon çok kötü. 3.Bugların efendisi. Oyunda çok büyük bir potansiyel var ama toparlarlar ve devam ederlerse. Şuan için cyberpunk 2077 ilk çıkış halinden farksız.

Persona_6

7.9.2023 14:18:18

+7
Dünyası Playstation a hapsolmuş olanlar her sene Goty veye adayı oyunlar oynuyor. Senin gibiler ise youtube dan ekmek banıyor o oyunlara.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
96-97 beklerken 86 alınca ki daha ambargo yemiş kurumların incelemeri yayınlanmadı, onlar yayınlandığında 83 e kadar yolu var sesiniz kesildi.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

aykut291

7.9.2023 13:37:25

+1
Ne alaka arkadaş ya Şu Oyun Ps nada çıksaydı Oynamayacağımızı nerden biliyon.Ps na çıkmadığı için mecvur oynayamayacaz tabikide :)

BSC Misafiri

7.9.2023 11:54:22

+4
Dünyası Playstation içine hapsolmuş olanların oynayamadığı bir oyun diye biliyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız