Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor Hızlı Seyahat Sistemine Sahip Olacak

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkışına az bir süre kala yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. GamesRadar tarafından bildirildiği üzere merakla beklenen devam oyunu arkasındaki geliştirme ekibi Respawn Entertainment, yakın zamanda Play Magazine ile yaptığı bir röportajda, oyunun hızlı seyahati sistemine sahip olacağını açıkladı.
 
Respawn Entertainment oyun hakkında çeşitli bilgiler verdi
 
 
Geliştirici ekip oyunun hızlı seyahat sistemini içeeceğini belirtmesinin ardından yeni detaylar da verdi. Bu detaylar arasında ise şunlar yer alıyor: "Oyun içerisinde hızlı seyahat sistemine ek olarak binilebilir yaratıklar yer alacak. Bunlar sayesinde hızlı seyahat kadar olmasa da normalden daha hızlı şekilde ilerleyeceğiz."

Oyun yönetmeni Stig Asmussen yukarıda verilen detaylara ek olarak şunları dahil etti" Bir gezegendeki farklı noktalar arasında hızlı seyahat edebileceksiniz. Ancak farklı gezegenler arasında bu sistem mevcut olmayacak. Oyuncular A noktasından B noktasına hızla bu sistem sayesinde hızlıca gidebilecek. Bunun yanı sıra binilebilir yaratıklar da oyunculara sunulacak."

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan Survivor, 28 Nisan 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Resident Evil 7'nin Alfa Sürüm Ekran Görüntüleri Sızdırıldı: Yeni Detaylar Oyun Firmaları Depremzedeler için Büyük Miktarlarda Bağış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

15.2.2023 16:06:34

0
Merakla beklediğim Oyun kendisi ama 1 sene bekliyecem mecvur EA fiyat konusunda hiç acımadan geçirdi Türkiyeye 1.700₺ EA ın hiçbir Oyununa bukadar yüksek fiyat vermem okadar kaliteli değerli bir şirket değil benim gözümde.Artık nezaman indirime girerse Black Friday indirimini beklerim. 1300₺ falan dese kabulde ( Dioblo 4 ondan daha ucuz) 1.700₺ ya kusura bakmasın Güncelleme ; Standart fiyatı 1.400 müş 1.700 olan deluxe fiyatıymış olsun 1.400 de çok bence fazladan fazladan geçirdikleri net belli.

BSC Misafiri

12.2.2023 15:53:35

0
kanka bak günlerdir kafam bulanık psikolojim allak bullak acayip derecede hassaslaşmış durumdayım. dağıtmak için şuralara girip 3-5 birşey yazim diyorum bana boş yapma diyorsun. boşun allah oğlu allahlığını sen yapıyorsun

Sarohan

12.2.2023 11:01:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bence kesinlikle yanlış bir karar
boş yapma nesi yanlış ?

BSC Misafiri

11.2.2023 19:47:34

0
bence kesinlikle yanlış bir karar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız