Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront II'nin Harita Listesi Ortaya Çıktı

 
     Star Wars: Battlefront II için geçtiğimiz günlerde oyun içerisinde bizleri nelerin beklediğine dair önemli bilgiler veren bir tanıtım videosu paylaşılmıştı. Bu detaylardan biri de oyunun çıkışında sahip olduğu haritalar.
 
     Bu durumdan yola çıkarak oyundaki haritaların listelenmesiyle birlikte Star Wars: Battlefront II'in çıkışına eşlik edecek haritalar da netleşmiş oldu. Buna göre;
 
     Multiplayer için:
     Death Star
     Kashyyk
     Ryloth
     Jakku
     Endor
     Hoth
     Kamino
     Starkiller Base
     Yavin 4
     Mos Eisley
     Unknown Regions
     Naboo
     Takodana
     Fondor
 
     Singleplayer için:
     Sullust
     Pillio
     Vardos
     Bespin
 
      oyunda yer alacak haritalar. Star Wars: Battlefront II, 17 Kasım 2017'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mp1st Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
GoblinCon Başlıyor Red Dead Redemption 2'nin İkinci Videosu Geldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

29.9.2017 11:45:01

0
4-5 saatlik bir single olacak herhalde üzücü

2K

28.9.2017 23:49:17

0
DICE'dan başarılı bir Single beklemeyin adamlar yapamıyor en son BF1'de gördük online olarak iyi ama Single tamamen iş olsun diye konulmuş. Battlefront'unda öyle olacaktır gerçi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama Raven'in yaptığı Battlefront oyunlarında da göstermelik bir Single vardı, bildiğiniz online modu AI'ler ile oynuyordunuz o yüzden Single olup olmaması pek dert değil. Haritaların hepsi bedava olacaklar dediler ama EA bu, bir şekilde ekstra para kazanma yolunu bulacaktır. Son olarak iyi bir Star Wars Single deneyimi isteyenler için daha duyurulmamış bir oyun yolda, hem de eskiden Uncharted'da en çok sözü geçen kişilerden biri var proje başında.

BSC Misafiri

28.9.2017 23:23:45

0
bu oyun efsane ilk oyun da öyleydi ama ilk oyundaki hatayı bu oyun yapmamışlar ve içerik bayağı dolu olmuş pre-orderlar hazır.

aLdacTrack

28.9.2017 21:59:06

0
İlk oyunun üstüne neler koymuşlar bakalım. Singleplayer olması çok iyi oldu ama çok uzun bir oynanışı olmayacak muhtemelen, oyuncuyu sıkmadan güzel bir şekilde olayları aktarıyorsa yeterli olabilir.

BSC Misafiri

28.9.2017 20:33:32

0
Ben şunu merak ediyorum çooook eskiden çıkan Battlefront'lar gibi oyun kurup BOTLARLA oynanabilecek mi Battlefront 2? Yoksa sadece multi ve gerçek oyuncularla mı?

BSC Misafiri

28.9.2017 18:26:31

0
Single bf1 gibi olur pek birsey beklemiyorum dice bir turlu beceremiyor su single player isini ama multisinden suphem yok tabiki ama battlefront cabucak sikmasina ragmen bunda daha uzun omurlu olmasini bekliyorum.

Persona_Non_Grata

28.9.2017 18:04:41

0
Single ı 3-4 saat sürecek belli oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız