Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoblinCon Başlıyor

The Mountain
 
      Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan GoblinCon dijital oyunları ve popüler kültürü bir araya getiren yeni bir etkinlik. 29 Eylül – 1 Ekim arasında gerçekleşecek etkinlikte PC, konsol, mobil, hatta masaüstü oyunlar oynanacak, ödüllü turnuvalar ve cosplay yarışmaları yapılacak, konserler verilecek, ünlü dizi ve oyunlardan tanıdığımız sanatçıların katıldığı paneller yapılacak.
 
      GoblinCon 3 gün boyunca kazananları harika ödüllerin beklediği birbirinden heyecanlı turnuvalara ev sahipliği yapacak. FPS tutkunları CS:GO, PUBG ve Wolfteam turnuvalarında kozlarını paylaşırlarken, kimin en iyi olduğu meselesini daha medeni bir şekilde çözmek isteyenler en iyi desteleriyle ve kurnazca taktikleriyle Hearthstone maçlarında boy gösterecekler. Kavganın kaçınılmaz olduğu anlar içinse PlayStation 4 ve ASUS Zenfone 3 ödüllü Tekken 7 ve Street Fighter V turnuvaları var.
 
      Cumartesi ve pazar günü etkinlik alanını ziyaret edenler, sesleriyle Overwatch'taki Lucio ve Genji karakterlerine hayat veren Gaku Space ve Jonny Cruz ile tanışıp sohbet etme şansını elde edecekler.

     GoblinCon'un bir diğer büyük konuğu ise herkesin Game of Thrones dizisinden The Mountain olarak tanıdığı, dünyanın en güçlü adamı unvanlı Hafthur Björnsson! Yeterince çevik davranabilirseniz siz de The Mountain kafatasınızı patlatmadan kendisiyle bir fotoğraf çektirebilirsiniz.
 
      Biletlerin ücretlendirmesi ve ayrıntılı bilgi için Biletix'i ziyaret edebilirsiniz.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Light Tracer, PlayStation Store Üzerinden Yayınlandı Star Wars: Battlefront II'nin Harita Listesi Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aLdacTrack

28.9.2017 21:50:16

0
Jonny Cruz ve Gaku Space için arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyoruz.

jedi39

28.9.2017 18:44:14

0
Sabaton konserini de unutmayalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız