Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek Online Bedava Oluyor, Peki ya Üyeler?

Bakalım sen neleri nasıl elimizden alacaksın Star Trek Online.

      Cryptic Studios, Free To Play kervanına kattığı yeni oyunu Star Trek Online hakkında merak edilen soruları yanıtladı.
 
     Bu sorular arasında en merak edilenlerden biriyse oyuna Life-Time-Membership adı altında sonuna kadar sürecek tek bir üyelik ücreti ödeyenlere ne olacağıydı.Cryptic'in açıklamalarına göre, normal bi ücret rutinine bağlı oyuncular Premium üyelik için yine aylık ödemelere devam etmek zorundalar ama oyun paralı iken hayat boyu üyelik alanlar sistem tarafından otomatik olarak oyun piyasadan kalkana kadar Gold üyeliğe yükseltilecekler. Peki ya zamanında oyunu satın almış olanların hiç fakı olmayacak mı? Bu aşamada sizde Premium üyeliğe ücret vermezseniz üyeliğiniz Gold seviyesinden Silver'a düşürülecek.
 
     Oyunu bedava indiren ve sonradan oynayan kesim ise Bronze adı altında, olabilecek en kısıtlı imkanlarla oyuna dahil olacak.Yine de hiç yoktan iyidir, değil mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Trek Online Atari cryptic studios PC
RoM'a Yeni İçerik ve Güncelleme Detayları Dead Island'ın PC Sorunu Çözüldü

SineBirYan

6.9.2011 22:21:29

+1
Umarım diğer oyunlar gibi premiumlar arasında çok fark olmaz ama konu Star Trek'se yine de oynarım arkadaş. Bu oyunu bi ara indirmeye kalkışmıştım. Bir gün boyunca sabahtan akşama kadar inmesini bekledim. Meğersem oyun paralıymış. O zaman anladım f2p kavramını ama oyunun gameplay videoları harika idi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız