Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek Online'dan Ücretsiz İçerikler Geldi

 
      Star Trek Online, sunucu çapında tüm kaptanlara dağıtım yaparak, Star Trek tarihindeki iki simgesel anı kutluyor! CBS’in yepyeni Star Trek dizisinin çıkışı şerefine oyuncular, ücretsiz MMORPG’ye giriş yaparak Star Trek: Discovery’den ücretsiz bir üniforma alabilirler. Buna ek olarak Star Trek Online, kaptanlara ücretsiz Type 7 Shuttle sunarak ve konsollarda LeVar Burton’u içeren TNG temalı bir bölümle, Star Trek: The Next Generation’ın 30. yıl dönümünü kutluyor. Bugünden konsol kaptanları, Xbox One’daki C-Store’da ve PlayStation 4’da Promosyonlar sekmesinden bu öğeleri alabilecekler. PC oyuncularının da bu zaman zarfında Discovery Uniform ve Type 7 Shuttle almak için ikinci bir şansı var.
 
     Star Trek: Discovery dizisinin geçen ay yayına başlaması şerefine kaptanlar bu yeni Star Trek dizisinin çıkışını U.S.S. Shenzhou (NCC-1227) mürettebatının giydiği, dizinin Federation üniformasını kaptanlarına giydirerek kutlayabilirler.

     Bugünden itibaren kaptanlar, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında Star Trek Online’a giriş yaparak Star Trek: The Next Generation temalı öne çıkan bölüm “Beyond the Nexus”u da deneyebilirler. Bu bölümde oyuncular, Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge’a (LeVar Burton) katılarak, saldırı altındaki Galaxy sınıfı bir geminin mürettebatını kurtarmaya yardım edebilirler. Kaptanlar aynı zamanda, Kaptan Picard ve mürettebatının Star Trek: The Next Generation sırasında yuvası olan, yeni bir Galaxy sınıfı iç görünüm satın alabilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Trek Online Atari cryptic studios PC
For Honor'a İskeletler Doluştu Football Manager 2018'in Yeni Sağlık Merkezi Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız