Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek Online 5. Yılını Etkinliklerle Kutluyor

 
    Perfect World Europe ve Cryptic Studios, efsanevi Uzay Yolu evrenini MMO dünyasına taşıyan Star Trek Online’ın 5. Yıldönümü kutlamalarını duyurdu. Oyunun bu dönüm noktasına ulaşmasını kutlamak için, popüler oyun içi Yıldönümü Etkinliği, Star Trek Online dünyasında 29 Ocak – 26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

   Yıldönümü Etkinliği pek çok oyun içi geliştirmeyi de beraberinde getiriyor. Bu geliştirmeler arasında yenilenmiş bir Romulan hikayesi, yeni ikincil deflektör eşyalar ve köprü subayları için eğitim sistemine yapılan güncellemeler var.

    Bütün bu güncellemeler Cryptic Studios’un geçtiğimiz beş yıl içinde Star Trek Online’ı geliştirmeye verdiği önemin altını çiziyor. Star Trek Online’a bu beş yıl içinde tam 12 devasa güncelleme ve iki genişleme paketi geldi. Cryptic Studios oyun içi sistemleri oyuncuların beğenisine sunup geliştirirken tamamen oyuncu topluluğundan gelen istek ve önerilere odaklandı. Böylece Star Trek Online hem Uzay Yolu evreninin hayranları hem de bilimkurgu sevenler için önemli bir MMO deneyimi olarak bugünlere kadar geldi.

     5. Yıldönümü Etkinliği çerçevesinde yapılacak olan oyun içi mini oyunlar, misyonlar, günlük mücadeleler (daily) ve ödüllerle ilgili detayları şuradan takip edebilirsiniz: http://bit.ly/1yqN2J7

Basın Bülteni

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Trek Online Atari cryptic studios PC
Resident Evil: Revelations 2'nin Online Co-Op Modu Ertelendi Dead or Alive 5: Last Round'un PC Sürümü Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız