Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RoM'a Yeni İçerik ve Güncelleme Detayları

Runes of Magic yine çok oynanan MMO'lardan.

     Runes Of Magic'in v4.0.2 yama notları açıklandı. Bu yama ile birlikte yeni bölgeler, yeni saldırılar ve yeni özellikler oyuna ekleniyor.
 
     Oyuncular artık zindanlara teleport olabilecekleri bir sisteme sahipler. 200 Memento ve bir Transport Rune karşılığında sizden kilometrelerce uzaktaki bir zindanda sizi bekleyen arkadaşlarınızın yanına aniden ışınlanabileceksiniz. Ek olarak çiftçilik sisteminde büyük yenilikler görünüyor. Oyuncular yetiştirdikleri bitkileri artık hız ve şans iksirleri sayesinde daha kolay üretebilecekler.
     Fairy Tale, Little Angel Love, Little Demon Mischief, Magical Nautilus Shell ve daha bir çok zindan türü oyuna eklenmiş durumda. Ayrıca Overwolf sistemleri ile anlaşmaya varan firma oyuna Facebook, Twitter ya da Skype gibi çeşitli medya sistemlerini eklemeye hazırlanıyor. Böylece arkadaşlarınız Runes Of Magic'teki tüm başarılarınızı bu kaynaklardan görebilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Runes of Magic
DC Universe Online: Fight for The Light Yayında! Star Trek Online Bedava Oluyor, Peki ya Üyeler?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Runes of Magic
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız