Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'a Gelecek İçerikler Bu Etkileyici Videoda


      PC'ye özel olarak geliştirilen uzay simülasyonu Star Citizen bildiğiniz gibi platformun en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor. Geliştirici ekip Robert Space Industries, oyunda şu an için yer alan ve gelecekte eklenecek modüllerin gösterildiği harika bir tanıtım videosu paylaştı.
 
     Videoda Star Citizen'in, önceki sürümlerine göre çok daha etkileyici göründüğünü söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Halo: MCC'a Gelecek Halo 3: ODST İçeriğine Ait Ekran Görüntüleri Paylaşıldı APB Reloaded'ın Geliştiricisi Hawken'ı Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

12.4.2015 19:41:46

0
çok guzel

diverapo

18.3.2015 02:45:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

En düşük 45$ lık gemi var.
30 Dolara [link=https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Aurora-MR]AURORA MR[/link] var. Oyunu bende alacağım fakat biraz daha beklemek istiyorum. Amacım bağış falan değil zaten, kendi zevkim.

sniper23

17.3.2015 13:33:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013 Bir fiyat sordum burda 2 sayfalık kavga çıkmış ne adamsınız :D Oyun gerçekten inanılmaz görünüyor merakla bekliyorum o yüzden sordum inşallah 2015 de çıkarda bizlere oynamak nasip olur ;)
En düşük 45$ lık gemi var.

sniper23

16.3.2015 21:54:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus
alıntı:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br><br>Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?<br></blockquote><br> ücretsiz cikmayacak mi? zaten insanlarin yaptigi bagislarla inşa edilmis bir oyun


Hayır ücretsiz değil. Oyun fiyatı ise 20 dolardan 15.000 dolara kadar değişiyor aldığınız gemiye göre...

Öyle saçmalık mı olur ya, hem oyunu bağışlarla yapıyorlar hemde oyun içi içerikleri fahiş fiyatlardan satacaklar. Parası olan her türlü ezecek yani.
Denge var, ama oyun full çıkısını yapınca oyun içi parayla gemi alma olacaktır büyük ihtimal olmassa millet isyan eder .

Guest-313783FBA

16.3.2015 20:48:32

0
Eğer gösterdikleri gibi olursa tarihe geçer.

BSC Misafiri

16.3.2015 18:39:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Herkese birkaç acı gerçekten bahsedeyim,

1. Oyun kesinlikle optimizasyon özürlü ve böyle kalacak. Çünkü grafik motoru böyle bir yükü kaldıracak bir potansiyele sahip değil. Tek bir uzay gemisi bile yüzbinlerce poligon ve devasa dokular demek. Oyun genişledikçe daha da kötü bir hal alacak.O yüzden optimizasyon hayali kurmayın.

2. Oyun içi gerçek parayla satılan elemanlar-gemiler aşırı pahalı. İstenilen bağışın aşırı fazlasını almalarına rağmen hala bu kadar paragöz olmaları çok tehlikeli. Bu oyun şimdiden bu kadar pahalıysa ileride daha da beter olur.

3. Oyunun oynanışında, iç dinamiklerinde hiçbir değişiklik yok. Yaptıkları tek şey aynı malzemeden ssülü sinematik videolar çekmek ve adam akıllı bir güncelleme yerine sürekli yeni gemi ve obje eklemek. Bu da sahtekarlığın bir diğer ispatı.

4. Oyun fikri ve kurgusu mükemmel ama bu firma kesinlikle tarihin en büyük kickstarter sahtekarlığına imza atacak.

5. Evet çıktığı günden beri takip ediyorum, tek bir kötü söz söylemeye kıyamıyorum ama işin aslı bu. Bu oyunun hiçbir açıdan oynanabilir olamayacağı bellli.
Ki bu yüzden kesinlikle ama kesinlikle f2p olacak. Adamların niyetinin bu olduğu şimdiden anlaşılıyor. Görürsünüz.
1.optimizasyon düzelir zaten oyuna okadar poligonu ekleyen adam optimizasyonuda yapar 2.Oyunda nerden gemi alıoz acaba merak ettim sonraki updatede oyun içi parayla kiralama gelcek 3.oyun melek diğil sadece 15.dolara gemi pketi satmaları garibime gidiyor oda zorunlu diğil sadece bağış için zaten sonraki updatede kiralayabilecez

gaussfire

16.3.2015 18:22:39

0
bu oyuna downgrade işlemez

BSC Misafiri

16.3.2015 17:53:09

+1
Herkese birkaç acı gerçekten bahsedeyim, 1. Oyun kesinlikle optimizasyon özürlü ve böyle kalacak. Çünkü grafik motoru böyle bir yükü kaldıracak bir potansiyele sahip değil. Tek bir uzay gemisi bile yüzbinlerce poligon ve devasa dokular demek. Oyun genişledikçe daha da kötü bir hal alacak.O yüzden optimizasyon hayali kurmayın. 2. Oyun içi gerçek parayla satılan elemanlar-gemiler aşırı pahalı. İstenilen bağışın aşırı fazlasını almalarına rağmen hala bu kadar paragöz olmaları çok tehlikeli. Bu oyun şimdiden bu kadar pahalıysa ileride daha da beter olur. 3. Oyunun oynanışında, iç dinamiklerinde hiçbir değişiklik yok. Yaptıkları tek şey aynı malzemeden ssülü sinematik videolar çekmek ve adam akıllı bir güncelleme yerine sürekli yeni gemi ve obje eklemek. Bu da sahtekarlığın bir diğer ispatı. 4. Oyun fikri ve kurgusu mükemmel ama bu firma kesinlikle tarihin en büyük kickstarter sahtekarlığına imza atacak. 5. Evet çıktığı günden beri takip ediyorum, tek bir kötü söz söylemeye kıyamıyorum ama işin aslı bu. Bu oyunun hiçbir açıdan oynanabilir olamayacağı bellli. Ki bu yüzden kesinlikle ama kesinlikle f2p olacak. Adamların niyetinin bu olduğu şimdiden anlaşılıyor. Görürsünüz.

Return to Monke

16.3.2015 17:14:20

+2
quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu bunlar soyguncu yav binlerce dolarlık oyun içi gemi satıyorlar
Soygunculukla alakası bile yok onlar bildiğimiz bağış. Soygun görmek istiyorsan Ubi$oft,€A'ya falan bak. Watch Dogs'ta benim günahım neydi 70 tl çöpe gitse daha faydalıydı.

EyesNight

16.3.2015 16:44:29

0
Bu oyunu alamıyacak ve oynayamıyacak olanlar anca b.k atsın

EyesNight

16.3.2015 16:38:50

0
Soyan memnun soyulan memnun size ne size ne ! oyun harika dünyada şuana kadar çıkmış en geniş ve en iyi oyun bu sanırım simülasyon türünde tacı alıcak oyun da şuan bu gene söylüyorum veren razı alan razı

omris2013

16.3.2015 14:53:15

0
Bir fiyat sordum burda 2 sayfalık kavga çıkmış ne adamsınız :D Oyun gerçekten inanılmaz görünüyor merakla bekliyorum o yüzden sordum inşallah 2015 de çıkarda bizlere oynamak nasip olur ;)
Karakter sığmadığı için alıntı yapamıyorum:D Ama şunu söyleyeyim ben o parayı desteklemek için verdim, bağışın anlamı budur, erken alayım ucuza alayım diye bağış yapmayı düşünmek SIĞIRLIKTIR. Daha fazla uzatmayacağım bitmeyecek çünkü tartışma ve sen inatla reddettiğin için ben ne yazsam ne kanıt sunsam fayda etmeyecek. O yüzden tek sözüm: Oyun çıkınca göreceğiz

TheMuyu

16.3.2015 13:51:21

0
bunlar soyguncu yav binlerce dolarlık oyun içi gemi satıyorlar

Guest-56D7221EF

16.3.2015 13:47:43

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı

He, aylık 100 lira veriyorlar bana :D .1. Oyun daha çıkmadı, eklenen yeniliklerin sadece burada ve başka sitelerde çıkan hasar sitemi, 100 gb olayı vb. olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. 2. Bildiğim şeyi savunurum, orada adam çalışacak didinecek, burada herifin teki onu kötüleyecek. Chris Roberts'i yedirtmem, çok rahatsız olduysan star citizen forumunda konu aç adamın yüzüne söyle düşüncelerini, dikkate alıp cevap veriyor. 3. Eğer oyuna özellik eklenmediğini, paranın karşılığının verilmediğini düşünüyorsan, aylık özetleri okumanı, Around the Verse ile Ten for the Chairman videolarını izlemeni ve ondan sonra konuşmanı tavsiye ederim :)4. Parayı zorla almıyorlar, o para BAĞIŞ parası(sözlükten bağışın anlamına bak istersen). Beğenmediysen 45 dolarını verirsin alırsın oyunu çekilirsin
1-)Oyunun çıkmadığının farkındayım hala neyi savunuyorsun onuda anlamış değilim ? Oyunun sadece o yazdıklarından ibaret diye birşey söyledim mi ben ?! 2-)Adam orda çalışıp didinecek diyor ya Bu oyunun gerçekleşmesini sağlayanan şey zaten bağışlar(ilk önce sen sözlükten bak onun anlamına bence)Adamın orda çabaladığı filan yok gelen parayı ona buna yedirip oyun geliştirilmesini sağlıyor,yönetici konumunda zaten o adam,oyuna esas katkısı olanların zaten lafı geçmez,hep aynı olay olur zaten. Benim öyle bir konu açmama gerek yok zaten sen olayın farkında olsaydın bilirdin,benim gibi düşünün bir çok insan var onlar benim yerime açmışlar,adamıda kötüleme çalışmıyorum ben burda adamda forumdaki konulara cevap veriyor zaten(işide bu)doğal olarak sizden çok temiz para koparıyoruz diyecek hali yok,savunmaya geçiyor hemen,öyle olmadığı herkez biliyor.Oyunun gelecekte ne olacağı hakkkında burda kesin konuşmuyorum kimse konuşamaz zaten tahminlerde bulunuyorum oyunun aldıkları parayı karşılaşacağını düşünmüyorum bu kadar basit.Oyunun ne olacağını yavaş yavaş kendini göstermeye başladı diyorum ilerde değişir mi değişmezsi orası belli değil.BENCE değişmeyecek. Açıklamaları filan biliyorum hala ben biliyorum havasındasın bende bundan vazgeçmeni tavsiye ederim.Oyunu almayı düşünmüyorum ben.Eğer yaptıkları olayın varkında olsaydın(bu kadar saf olmasaydın)sende hemen atlamazdın tabiki beni ilgilendirmez,para senin paran sonuçta.

HellWatchman

16.3.2015 13:37:04

0
benim en cok merak ettigim bu oyunun optimizasyonu , oyun patlarsa bu noktadan patlıyıcak bence
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunu alabileceğim bir link atabilirmisniz acaba hayalimdeki oyun olmaya çalışıo :D
Buyur : https://robertsspaceindustries.com/fly-now

BSC Misafiri

16.3.2015 13:34:53

0
Bu oyunu alabileceğim bir link atabilirmisniz acaba hayalimdeki oyun olmaya çalışıo :D

kav1nsky

16.3.2015 13:33:27

+1
Açık dünya oyun yapmak çok masraflı bir iş. Tek şehirde geçen açık dünya oyunları bile 100 milyon doları aşan bütçelerle geliştirilirken, pek çok gezegen v.s. detay içeren bu oyun 80 milyon dolar bağış işe geliştiriliyor. Üstelik bu bağış yapanlar oyuna sahip oldu. Yani oyun bittikten sonra ekip oyun satışından fazla para kazanamayacak. Bu oyunun vaat ettiği şeylere 80 milyon dolar yetmeyebilir bile. Ayrıca oyun çıkış tarihi hiç bir zaman uzatılmadı. En başından beri 2016 yılı üzerinde duruluyordu. İnsanların bu oyuna çılgınca bağış yapmasının bir sebebi var. Wing Commander, Freelancer v.b. gibi efsane uzay oyunları bu ekipten çıktı. Yapımcılar her konuda oyuncularla birlikte hareket ediyor. Beklenti neyse o yapılıyor. 80 milyon dolar az bu oyun için. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br><br>Bu oyunu ilk gördüğümde baya bir umut vardı fakat artık yok,yapımcıların amacı belli oldu oyuncuları daha ne kadar soyabiliriz diye düşünüyorlar.Oyunun maliyetinden kat ve kat daha fazla para var ellerinde oyunun çıkışına en az 2 yıl olduğunu düşünürsek daha milleti soyacakları bolca vakit var demektir.</blockquote><br>OYUN ŞUAN OYNANABILIR DURUMDA BU YAZDIKLARINDAN HIC BIRSEY BILMEDIGINI ANLIYORUM. ZATEN FIRMANIN BASINDAKI ADAM HAFTA BAŞI BILGILENDIRIYOR OYUNCULARI<br>Bende neden savunuyorsam bu oyunu , çıkacağı belli artık zaten, hayatında uzay simulatorü oynamayan Türk star citizen'den ne anlar... Gelmeyin siz cs:go daha güzelmiş oradan devam</blockquote><br> <br> Oyunun oynanabilir olduğunu biliyorum zaten neyin kafasını yaşıyorsun oyun hakkında senden daha fazla bilgim vardır emin ol.Oyun ilk duydurlduğundan beri takip ediyorum ben mesele oyunun ne kadarının yapıldığı filan değil ,olayı anlamamışsın gelmişsin burda laf konuşuyorsun adamların amacı artık milleti soymak oldu oyun içi ödemelerin olacağınında biliyorsundur sanırım böyle çok bilmişlik yaptığına göre.<br> <br> Kimse oyun çıkmayacak filan demiyor iyi oku en az iki yıl diye yazdım zaten görende tek türk oyuncu var oyunu takip eden oda sensin sanacak hey allahım naasıl insanlarla uğraşıyoruz.</blockquote><br> Neyse kardeşim anlaşamayacağız biz, dibine kadar araştırmasam o kadar para vermezdim bu oyuna<br> ... Zaten o ellerindeki "soydukları" parayı oyuna harcamadiklarini nereden anladın onu merak ediyorum ben.<br> </blockquote><br> Tabiki anlaşamayız,her önüne gelene böyle bilmişlik yaparsan kimseyle anlaşamazsın.Şuan ki oyunun durumana ve vadettiklerine göre düşünürsek o paranın 10 da 1 ini anca harcamışlardı,yapacağız dedikleri şeylerde elde edilen miktarı karşılaşayacak şeylerde değil.Oyunu aldın diye böyle avukatlık yapmanı gerektirecek birşey yok.Tabi sana ücret ödüyorlarsa o ayrı.Eğer elideki o paraların hepsini harcayıp ortaya böyle bir oyun çıkardıklarını düşünüyorsan o daha kötü bir durum.
He, aylık 100 lira veriyorlar bana :D .1. Oyun daha çıkmadı, eklenen yeniliklerin sadece burada ve başka sitelerde çıkan hasar sitemi, 100 gb olayı vb. olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. 2. Bildiğim şeyi savunurum, orada adam çalışacak didinecek, burada herifin teki onu kötüleyecek. Chris Roberts'i yedirtmem, çok rahatsız olduysan star citizen forumunda konu aç adamın yüzüne söyle düşüncelerini, dikkate alıp cevap veriyor. 3. Eğer oyuna özellik eklenmediğini, paranın karşılığının verilmediğini düşünüyorsan, aylık özetleri okumanı, Around the Verse ile Ten for the Chairman videolarını izlemeni ve ondan sonra konuşmanı tavsiye ederim :)4. Parayı zorla almıyorlar, o para BAĞIŞ parası(sözlükten bağışın anlamına bak istersen). Beğenmediysen 45 dolarını verirsin alırsın oyunu çekilirsin

Guest-56D7221EF

16.3.2015 13:05:06

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı

Neyse kardeşim anlaşamayacağız biz, dibine kadar araştırmasam o kadar para vermezdim bu oyuna ... Zaten o ellerindeki "soydukları" parayı oyuna harcamadiklarini nereden anladın onu merak ediyorum ben.
Tabiki anlaşamayız,her önüne gelene böyle bilmişlik yaparsan kimseyle anlaşamazsın.Şuan ki oyunun durumana ve vadettiklerine göre düşünürsek o paranın 10 da 1 ini anca harcamışlardı,yapacağız dedikleri şeylerde elde edilen miktarı karşılaşayacak şeylerde değil.Oyunu aldın diye böyle avukatlık yapmanı gerektirecek birşey yok.Tabi sana ücret ödüyorlarsa o ayrı.Eğer elideki o paraların hepsini harcayıp ortaya böyle bir oyun çıkardıklarını düşünüyorsan o daha kötü bir durum.
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294
alıntı:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br><br>Bu oyunu ilk gördüğümde baya bir umut vardı fakat artık yok,yapımcıların amacı belli oldu oyuncuları daha ne kadar soyabiliriz diye düşünüyorlar.Oyunun maliyetinden kat ve kat daha fazla para var ellerinde oyunun çıkışına en az 2 yıl olduğunu düşünürsek daha milleti soyacakları bolca vakit var demektir.</blockquote><br>OYUN ŞUAN OYNANABILIR DURUMDA BU YAZDIKLARINDAN HIC BIRSEY BILMEDIGINI ANLIYORUM. ZATEN FIRMANIN BASINDAKI ADAM HAFTA BAŞI BILGILENDIRIYOR OYUNCULARI<br>Bende neden savunuyorsam bu oyunu , çıkacağı belli artık zaten, hayatında uzay simulatorü oynamayan Türk star citizen'den ne anlar... Gelmeyin siz cs:go daha güzelmiş oradan devam


Oyunun oynanabilir olduğunu biliyorum zaten neyin kafasını yaşıyorsun oyun hakkında senden daha fazla bilgim vardır emin ol.Oyun ilk duydurlduğundan beri takip ediyorum ben mesele oyunun ne kadarının yapıldığı filan değil ,olayı anlamamışsın gelmişsin burda laf konuşuyorsun adamların amacı artık milleti soymak oldu oyun içi ödemelerin olacağınında biliyorsundur sanırım böyle çok bilmişlik yaptığına göre.

Kimse oyun çıkmayacak filan demiyor iyi oku en az iki yıl diye yazdım zaten görende tek türk oyuncu var oyunu takip eden oda sensin sanacak hey allahım naasıl insanlarla uğraşıyoruz.
Neyse kardeşim anlaşamayacağız biz, dibine kadar araştırmasam o kadar para vermezdim bu oyuna ... Zaten o ellerindeki "soydukları" parayı oyuna harcamadiklarini nereden anladın onu merak ediyorum ben.

Guest-56D7221EF

16.3.2015 12:50:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br><br>Bu oyunu ilk gördüğümde baya bir umut vardı fakat artık yok,yapımcıların amacı belli oldu oyuncuları daha ne kadar soyabiliriz diye düşünüyorlar.Oyunun maliyetinden kat ve kat daha fazla para var ellerinde oyunun çıkışına en az 2 yıl olduğunu düşünürsek daha milleti soyacakları bolca vakit var demektir.</blockquote><br>OYUN ŞUAN OYNANABILIR DURUMDA BU YAZDIKLARINDAN HIC BIRSEY BILMEDIGINI ANLIYORUM. ZATEN FIRMANIN BASINDAKI ADAM HAFTA BAŞI BILGILENDIRIYOR OYUNCULARI<br>Bende neden savunuyorsam bu oyunu , çıkacağı belli artık zaten, hayatında uzay simulatorü oynamayan Türk star citizen'den ne anlar... Gelmeyin siz cs:go daha güzelmiş oradan devam
Oyunun oynanabilir olduğunu biliyorum zaten neyin kafasını yaşıyorsun oyun hakkında senden daha fazla bilgim vardır emin ol.Oyun ilk duydurlduğundan beri takip ediyorum ben mesele oyunun ne kadarının yapıldığı filan değil ,olayı anlamamışsın gelmişsin burda laf konuşuyorsun adamların amacı artık milleti soymak oldu oyun içi ödemelerin olacağınında biliyorsundur sanırım böyle çok bilmişlik yaptığına göre. Kimse oyun çıkmayacak filan demiyor iyi oku en az iki yıl diye yazdım zaten görende tek türk oyuncu var oyunu takip eden oda sensin sanacak hey allahım naasıl insanlarla uğraşıyoruz.

Vl.Murad

16.3.2015 12:48:24

0
Yanlış anlaşılma için özür dilerim :) evet 15.000 dolara da gemi var. Daha doğrusu bu oyundaki bütün gemileri kapsayan bir paket ve denildiği gibi bağış amaçlı şuan ki fiyat politikası. Oyunda bir denge söz konusu, çok para verip büyük gemi alan değil çok çalışıp doğru karar alanlar üstün olacak ;)
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294 Bu oyunu ilk gördüğümde baya bir umut vardı fakat artık yok,yapımcıların amacı belli oldu oyuncuları daha ne kadar soyabiliriz diye düşünüyorlar.Oyunun maliyetinden kat ve kat daha fazla para var ellerinde oyunun çıkışına en az 2 yıl olduğunu düşünürsek daha milleti soyacakları bolca vakit var demektir.
OYUN ŞUAN OYNANABILIR DURUMDA BU YAZDIKLARINDAN HIC BIRSEY BILMEDIGINI ANLIYORUM. ZATEN FIRMANIN BASINDAKI ADAM HAFTA BAŞI BILGILENDIRIYOR OYUNCULARI Bende neden savunuyorsam bu oyunu , çıkacağı belli artık zaten, hayatında uzay simulatorü oynamayan Türk star citizen'den ne anlar... Gelmeyin siz cs:go daha güzelmiş oradan devam

Guest-56D7221EF

16.3.2015 12:33:38

-2
Bu oyunu ilk gördüğümde baya bir umut vardı fakat artık yok,yapımcıların amacı belli oldu oyuncuları daha ne kadar soyabiliriz diye düşünüyorlar.Oyunun maliyetinden kat ve kat daha fazla para var ellerinde oyunun çıkışına en az 2 yıl olduğunu düşünürsek daha milleti soyacakları bolca vakit var demektir.

Sp4rtacus

16.3.2015 12:33:33

0
BSC ekibi oyunla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşmıştı ama üzerinden kaç ay geçti kimbilir aklımdan çıkmış, çıkış süresini uzattıkça uzatıyorlar oyun hakkında bildiklerimizi de unutuyoruz. Bağış yapanlara özel olacaksa sorun olmaz. Oyun +100gb çıkacağı için yapabileceklerimizin sınırı olmayacağı kesin zaten, savaş haricinde dediğin gibi farklı etkinliklere girdiğimizde yine para kazanabileceksek süper olur. Örneğin; İster savaşçı olup para kazanırsın, ister ticaretle uğraşırsın parana bakarsın. Harita muazzam olacağı için server'lar bayağı bi oyuncuyu destekleyeceğini düşünüyorum. Oyun bu videodan bile ayrıntılı olacağı kesin, inşallah sürükleyici bi oyun olur, MMO+RPG oyunu gibi olacak.

ungalath

16.3.2015 12:27:03

0
oculus riftle birlikte efsane olur bu oyun.
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus
alıntı:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br><br>Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?<br></blockquote><br> ücretsiz cikmayacak mi? zaten insanlarin yaptigi bagislarla inşa edilmis bir oyun


Hayır ücretsiz değil. Oyun fiyatı ise 20 dolardan 15.000 dolara kadar değişiyor aldığınız gemiye göre...

Öyle saçmalık mı olur ya, hem oyunu bağışlarla yapıyorlar hemde oyun içi içerikleri fahiş fiyatlardan satacaklar. Parası olan her türlü ezecek yani.
Öbür iletimde cevap verdim...
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus
alıntı:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br><br>Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?<br></blockquote><br> ücretsiz cikmayacak mi? zaten insanlarin yaptigi bagislarla inşa edilmis bir oyun


Hayır ücretsiz değil. Oyun fiyatı ise 20 dolardan 15.000 dolara kadar değişiyor aldığınız gemiye göre...

Öyle saçmalık mı olur ya, hem oyunu bağışlarla yapıyorlar hemde oyun içi içerikleri fahiş fiyatlardan satacaklar. Parası olan her türlü ezecek yani.
Öbür iletimde cevap verdim...
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus
alıntı:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

alıntı:

Orijinalden alıntı: omris2013

Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?

ücretsiz cikmayacak mi? zaten insanlarin yaptigi bagislarla inşa edilmis bir oyun


Hayır ücretsiz değil. Oyun fiyatı ise 20 dolardan 15.000 dolara kadar değişiyor aldığınız gemiye göre...

WTF :S:S Parası olan her türlü ezecek yani.
Hayır öyle değil, oyun çıkınca parayla gemi alınamayacak, şimdilik yani sadece bağış yapanlara özel,p2w değil. Zaten milletle mücadele etmek zorunda değilsiniz, ister uzayda kesif yapar ister gezegen üstünde kendi halinizde gezersiniz. Gerçi bizim ülke cs 1.6 ile büyüdüğü için uzay gemisini görünce hemen "savaş var " diyor

Sp4rtacus

16.3.2015 12:20:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

Hayır ücretsiz değil. Oyun fiyatı ise 20 dolardan 15.000 dolara kadar değişiyor aldığınız gemiye göre...
Öyle saçmalık mı olur ya, hem oyunu bağışlarla yapıyorlar hemde oyun içi içerikleri fahiş fiyatlardan satacaklar. Parası olan her türlü ezecek yani.
Ücretsiz değil , bir kere para verip, sonra sınırsız oynama var (bkz. Guild wars 2). Şimdiki fiyatlar bağış durumunda olduğu için daha ucuz ileride fiyatı artacak. Ayrıca o "insanların bağışlarıyla yapıldığı için ücretsiz olmalı" diyen arkadaş: bağış yapanlara oyun ücretsiz zaten, öyle millet bağış yapacakta sen ücretsiz oynayacaksın ?! Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

Sp4rtacus

16.3.2015 12:17:14

0
.

Vl.Murad

16.3.2015 12:03:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX
alıntı:

Orijinalden alıntı: omris2013

Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?

ücretsiz cikmayacak mi? zaten insanlarin yaptigi bagislarla inşa edilmis bir oyun
Hayır ücretsiz değil. Oyun fiyatı ise 20 dolardan 15.000 dolara kadar değişiyor aldığınız gemiye göre...

NaughtyPLYR

16.3.2015 11:53:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013 Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?
ücretsiz cikmayacak mi? zaten insanlarin yaptigi bagislarla inşa edilmis bir oyun

Ahayri

16.3.2015 11:15:09

0
Hadi bakalim.

omris2013

16.3.2015 11:12:38

0
Arkadaşlar bu kaç para olacağını bilen var mı acaba ?

SOLID SNAKE

16.3.2015 10:48:58

0
Hey yavrum hey CryEngine ile edilmiş en kapsamlı ve görkemli oyunlardan biri olacağı belli. PC platformunu şahlandıracak bir oyun.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız