Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

APB Reloaded'ın Geliştiricisi Hawken'ı Satın Aldı


      APB: Reloaded'ın geliştirici ekibi Reloaded Games, PC savaş oyunu Hawken'ın haklarını satın aldı. Oyunun yeni yapımcısı yaklaşık bir senedir sessiz kalan Hawken'a yeni güncellemeler ve düzenlemeler getireceğini belirtiyor.
 
       Yapımcı ekipten Joshua Clausen, Hawken'ın Reloaded Games'in bir parçası haline gelmesinden gurur duyduğunu ve oyunun gelişmesini görmek istediğini belirtti. Reloaded Games, Hawken için oyundaki şifre yenileme sistemi ve forumlar için bir güncelleme yayınlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com FPS Hawken Adhesive Games Unreal Engine
Star Citizen'a Gelecek İçerikler Bu Etkileyici Videoda LEGO: Jurassic World'e Ait İlk Video Paylaşıldı

Basollo.Bianchi

17.3.2015 23:06:18

+1
ülkemizde bu oyuna fakir titanfall ı yada çakma titanfall diyen oldu. sanki mech savaşını ilk titanfall getirmiş gibi davranmayın. yıllardır mechwarrior gerçeği var onun dışında hawken titanfalldan çok önce beta da oynanıyordu. oyun gayet kaliteli bir yapım. ilerde devam oyunları gelirse yada yıllar içinde geliştirme ile çok daha büyük kitlelere ulaşabilir bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hawken
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız