Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen Bağışları 30 Milyon Dolara Yaklaştı


    Başında Chris Roberts'in bulunduğu Cloud Imperium Games tarafından oyuncu destekleriyle gelişen Star Citizen, bağış konusunda hedef tanımıyor. Gün içerisinde gelen haberlere göre Star Citizen, 29 milyon dolarlık bağış hedefini aştı. Şu an ise oyun, 30 milyona çok yaklaşmış durumda.
    
    Oyunun sitesinden gördüğümüz kadarıyla Star Citizen'a toplanan bağış miktarı, şu an için 29 milyon 900 bin doların yukarısında görünüyor. 29 milyonluk hedefin devrilmesiyle birlikte oyunun Squadron 42 senaryosundaki görevler daha da geliştiriliyor. 30 milyon dolardan sonra ise Star Citizen'da Origin 890 JUMP'ı göreceğiz.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Flatout Yapımcısının Kickstarter'ı İptal Edildi Microsoft'tan Naughty Dog'a Önemli Transfer
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.11.2013 11:54:29

0
Bakalim oyun 50 milyonu gorecek mi , gorurse 50 milyon icin buyuk bir yenilik bekleyecektir herkes.Bu arada oyuna yapilan bagislara bakilirsa dunya uzerinde yillardan beri adam gibi bir Uzay Sim bekleniyormus ve fazlasiylada hayrani varmis.Umarim oyun Steam uzerinden uygun bir fiyattan piyasaya surulur bende merakla bekliyorum.

Wayward Son

25.11.2013 10:36:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Denizcagdar
Olaya bambaşka bir pencereden yaklaşmışsınız arkadaşlar. Simülasyon kavramını sizin pencerenizden incelersek eğer Forza gibi, GT gibi oyunların da sim kategorisine girmemesi gerekir. Sizin bakış açınıza göre sim kavramı ancak ve ancak konusuna uygun kontrol cihazları ve kanunlarla gerçekleştirilmeli. Örneğin; bir sürüş simülasyonu olacaksa ancak ve ancak direksiyon, vites, pedal gibi şeyler olmadan kullanılamamalı. Evet, daha ışık hızına çıkamadık, evet daha ABD gibi gelişmiş ülkeler dahi uzayda fazla yol kat edemiyor AMA bundan 1000 sene önce de şu satırları size bilmem kaç yüz km öteden yazabileceğimi hayal edemezdiniz. Simülasyon, olabildiğince benzetmek anlamına gelir. Biz de biliyoruz bir uzay gemisini WASD + mouse ile kontrol edemeyeceğimizi. 20-30 yıldır adına uzay simülasyonu denmiş bir türü bu kadar sorgulamaya gerek yok. Oyunlar açısından konuşuyoruz, ordular, donanmalar, astronotlar için hazırlanan eğitim yazılımlarından değil:) Bu pencereden bakmanız gerekiyor bence, neticesinde bu bir oyun. Çok ciddi olursa kim oynar ki?

obantr

24.11.2013 22:19:31

0
Oyun öyle ahım şahım bir olmayacak benim görüşüm. Ayrıca kimse bu oyuna kalkıp similasyon demesin. Uzayda ışık hızında giden araçlar mı var ? Lazer Silahları daha geliştirilmedi ve uzayda kullanılmadı. Elimezde uzay savaşı ile ilgili hiç bir bilim adamının bilgisi verisi yok. Daha uzayda savaşmayı bırakın uzaya 20 kişi çıkarabilen bir mekik bile inşa edemedik. Ve hiç bir cisim ışık hızında gidemez. Eğer ışık hızında gidersen ve 1 cm büyüklüğünde bir taş parçası sana çarparsa fizik kanunlarına göre ışık hızı saniyede 300 milyon kilometre. Uzay geminiz ortadan ikiye ayrılır eğer ışık hızında bir şeye çarpasanız ve bu güvenli değil :D 10000 tonluk bir aracı uzayı çıkarmakta biraz zor daha 1.5 tonluk uzay mekiklerini güç bela uzaya gönderebiliyoruz. Onlarda zaten en fazla 3000-5000km hız yapıyor 300 milyon değil. Uzayda bir çok kanun var ve uzayda gidebilmek çok zor. En gelişmiş ülkeler ABD ve Rusya bile daha MARS'a insan yollayamıyor. Güneş sistemini gezebilecek uzay araçları yapılamadı. Işık hızında gitseniz bile Saman Yolu galaksisindeki tüm gezegenleri dolaşmanız 1000 yıl alır. Yani imkansız. Ayrıca bir cisimin ışık hızında gitmesi de fizik kanunlarına göre imkansızdır. Çünkü ışık hızında gidebilmesi için kütlesinin olmaması gerekir bir cismin ışığın kütlesi bir ağırlığı yoktur. Ondan bu hıza ulaşabilir. Sizin geminizin kütlesi 10000 ton iken siz kütlenizi 1 gram'a nasıl indireceksiniz onu anlamadım zaten.... Bu çıkacak olan oyun ARMA 3'ün tırnağı olmaz. Similasyon isteyen en iyi similasyon ARMA 3'ü oynasın. Ayrıca bu oyunun Citizen mı ne bu kadar parayla vasat bir şey çıkaracağına bahse girerim. Bir Bungie gibi Destiny oyununa rakip bir oyun veya Respawn gibi bir Titanfall iyi oyun çıkaramazlar. Kill Zone seviyesinde bir oyun beklemeyin yada iyi bir oyun seviyesinde...

emrahcey

24.11.2013 22:14:09

0
Wing Commander 3'e 1 80 USD Wing Commander 4 'de 120 USD ödeyip zamanında çevresinde "enayi", "ona o kadar para verilir mi ?" alaylarına aldırmayan birisi olarak gerçekten oyun dünyasında böyle bir eksiklik fazlasıyla var. Sadece oyun değil dizi film seriside ha keza aynı eksikliği yaşıyor. Wing commander gibi bir seri nasıl olurda başarılı bir dizi serisi yapılmadı hala şaşıyorum. Film her ne kadar beğenilmesede kusurları fazlada olsa idare eder düzeydeydi. Bağışlarıda güzel gidiyorsa oyunun yapının bitmesine dair bir açıklama bir zaman verilmiyor. Sabırla bekliyoruz.

lokooo

24.11.2013 17:51:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist Adamlar jamaika biletini aldı biz hala oyun bekliyelim..
PM KUTUNU KONTROL ET...

Aimstein

24.11.2013 17:47:22

0
Adamlar jamaika biletini aldı biz hala oyun bekliyelim..

BSC Misafiri

24.11.2013 14:45:59

0
Citizen alıp kaçacak benden demesi

Denizcagdar

24.11.2013 14:23:19

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
Öncelikle cevap için teşekkürler. 25 yaş üstünden bahsetmişsiniz. Oyun dünyasını seyir etmiş bir oyuncu ne gibi ekiplerin ne gibi başarısızlıklar, hayal kırıklıkları yaşatabildiğini(-bileceğini) deneyim edinmiştir. Simülasyon = Teknik anlamda gerçek bir dünya süreci veya sisteminin işletilmesinin zaman üzerinden taklit edilmesidir. Sistem nesneleri arasında tanımlanmış ilişkileri içeren sistem veya süreçlerin bir modelidir. Ne zamandan beri ışık hızında yol alabilen , şekilleri hamam terliğine benzeyen araçları kullanıyoruz ? Ne zamandan beri ışınlarla savaşıyoruz ? Özrümü dileyerek söylüyorum; bu oyuna kontrol şeması detaylandırılmış uzay atmosferinde geçen, sci-fi temalı oyun falan fistan diyebilirsiniz. Ancak kelime anlamı bakımından simülasyon diyemezsiniz. Anlamadığım nokta gerçek olmayan, gerçekte olmayan bir sistemi nasıl simule edebilirsiniz ? Dahası ve daha vahim olanı nasıl heyecanlanabiliniyor ? Bir uçak simülasyonun da uçağı kaldırdığım zaman seviniyorum. Yada tır simülasyonun da yükü park edebildiğim zaman... Veya askeri bir simülator de taşıdığım ekipmandan vurulduğum bölgenin oyunuma etkisini bile görünce savaş ortamını dramatize edebiliyorum. Çünkü bunlar gerçekte de var ve sanal ortamda deneyim edinmek , "vay be en azından böyle bir şeye benziyormuş bu işi yapmak" demek simülasyon oyunlarının kalbini odak noktasını oluşturuyor. Atılgan 3-5'-99 u kontrol edince ne his edilecek, ne deneyim edinmiş olacak ? (atılgan ismi ve modeli kinaye) . Niyetim oyunu kötülemek değil. Oyuna yakıştırılan sıfatların geçersizliği ve oyunun bu yönden detayları ile savunulmasının rahatsız edici boyutudur benim konuştuğum. İşin komik bir tarafı da var ki , birde şimdi o gemileri simule?!? ederken olmayan bir kavramı böyle kontrolleri karmaşık, detaylı, böyle komutlarları, her tarafta tuşlar falan olacak ... Acayip derecede komik geliyor kusuruma bakmayın. Niyetim kimseyi kırmak değil bunu da belirteyim. Oyun güzel olursa sadece merakımdan edinmeyi de düşünüyorum. Ama oyun vasat veya altı bir giriş yaparsa oyun dünyasına, burada ki savunuculara yada olaya farklı bir açıdan bakanları ezmeye çalışanlara da bir çift sözüm olacaktır.

Wayward Son

24.11.2013 11:31:59

0
Eyv hocam, aklın yolu bir.

BSC Misafiri

24.11.2013 08:55:25

-3
Bu oyun balon gibi patlar. Yeni nesil Mass effect gibi oyunlar bağış toplamadan ezer geçer.

musAKka

24.11.2013 02:35:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ufak tefek dediğin ekibin başında http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Roberts_(game_developer) bu adam var. Origin gibi dehşet bir firmadan çıkmadır kendisi. Richard Garriot (Ultima), Warren Spector (System Shock, Deus Ex), John Romero (ID Software) gibi adamların olduğu Origin ( http://en.wikipedia.org/wiki/Origin_Systems ). Şu anki EA'in Origin'i değil. Chris Roberts, FPS'de Carmack neyse uzay simülasyonunda da odur. Evet, delicesine yeni bir uzay simülasyonu bekleyen, yaşı 25'i üzerinde olan hayvani bir kitle var. O kitle zamanında, Wing Commander'da saatlerini harcadı. Ama maalesef bu türde fazla oyun gelmiyor. Dolayısıyla bu tarz bir oyuna açlık var. O yüzden milyon dolarlarca bağış yapıldı. Frontier: Elite, Freespace gibi oyunlar da türün önde gelenleridir. Frontier'daki detay seviyesi bugünkü oyunların %99'unda yok ki kendisi 1993'te çıkış yaptı.
Bize yazacak bir şey bırakmamışsın zaten. Cevap yerine ulaşmıştır.

Wayward Son

24.11.2013 01:42:29

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Denizcagdar Yahu ne var şu oyunda hala anlamadım. Bu mudur yani koca oyun dünyası ? uzay gemisi temalı bir oyun mu bekliyordu bu kadar mı arzulu idi millet bu tarz bir oyunu ? Hayır bu oyun cortlarsa o 40 milyon doların hesabını kim soracak ? Ne bir demo, ne bir beta, millet bu kadar iyi olacağından nasıl bu kadar emin ? Sonuçta ufak bir ekibin ufak fikirler ile çıkmış oldukları bir yol. Adamlar biz milyon doları beklemiyorduk ona göre oyunu tasarlamayı düşünüyorduk diyor, şimdi her 1 milyon dolara yeni bir tane gemi, 1 tane uydu falan ? Trilyonlardan bahsediyoruz. Hala anlamadım ve merakla bekliyorum. Şu oyun çıktığı zaman vasatı aşamayan bir oyun olursa burada ki entelektüellere de bir çift lafım olacak. Buraya da yazıyorum ...
Ufak tefek dediğin ekibin başında http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Roberts_(game_developer) bu adam var. Origin gibi dehşet bir firmadan çıkmadır kendisi. Richard Garriot (Ultima), Warren Spector (System Shock, Deus Ex), John Romero (ID Software) gibi adamların olduğu Origin ( http://en.wikipedia.org/wiki/Origin_Systems ). Şu anki EA'in Origin'i değil. Chris Roberts, FPS'de Carmack neyse uzay simülasyonunda da odur. Evet, delicesine yeni bir uzay simülasyonu bekleyen, yaşı 25'i üzerinde olan hayvani bir kitle var. O kitle zamanında, Wing Commander'da saatlerini harcadı. Ama maalesef bu türde fazla oyun gelmiyor. Dolayısıyla bu tarz bir oyuna açlık var. O yüzden milyon dolarlarca bağış yapıldı. Frontier: Elite, Freespace gibi oyunlar da türün önde gelenleridir. Frontier'daki detay seviyesi bugünkü oyunların %99'unda yok ki kendisi 1993'te çıkış yaptı.

AutumnRain

24.11.2013 01:30:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294 oyun foss çıkarsa varya ortalık fena karışır herkez parasını geri ister :D :D :D
aynn qnq .d.d

Guest-56D7221EF

24.11.2013 00:54:36

-1
oyun foss çıkarsa varya ortalık fena karışır herkez parasını geri ister :D :D :D

BSC Misafiri

24.11.2013 00:28:51

+1
Angelz'ye ubisoft rüşvet veriyor , abi bi uç git ya , gta 5'in , Bf4'ün altına watch dogs daha iyi yazıp yazıp kaçıyodun , noldu ubisoft rüşveti kestimi, bir oyunu da beğen artık , bu oyun da oyun değil bi efsane , neden o kadar para toplanıyo zannediyon güzel kardeşim

Quirah

24.11.2013 00:24:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Denizcagdar Yahu ne var şu oyunda hala anlamadım. Bu mudur yani koca oyun dünyası ? uzay gemisi temalı bir oyun mu bekliyordu bu kadar mı arzulu idi millet bu tarz bir oyunu ? Hayır bu oyun cortlarsa o 40 milyon doların hesabını kim soracak ? Ne bir demo, ne bir beta, millet bu kadar iyi olacağından nasıl bu kadar emin ? Sonuçta ufak bir ekibin ufak fikirler ile çıkmış oldukları bir yol. Adamlar biz milyon doları beklemiyorduk ona göre oyunu tasarlamayı düşünüyorduk diyor, şimdi her 1 milyon dolara yeni bir tane gemi, 1 tane uydu falan ? Trilyonlardan bahsediyoruz. Hala anlamadım ve merakla bekliyorum. Şu oyun çıktığı zaman vasatı aşamayan bir oyun olursa burada ki entelektüellere de bir çift lafım olacak. Buraya da yazıyorum ...
Hangar modu downloada sunuldu zaten uzun dönem önce. Parça parça geliştiriyorlar betayı.

Denizcagdar

24.11.2013 00:18:29

-4
Yahu ne var şu oyunda hala anlamadım. Bu mudur yani koca oyun dünyası ? uzay gemisi temalı bir oyun mu bekliyordu bu kadar mı arzulu idi millet bu tarz bir oyunu ? Hayır bu oyun cortlarsa o 40 milyon doların hesabını kim soracak ? Ne bir demo, ne bir beta, millet bu kadar iyi olacağından nasıl bu kadar emin ? Sonuçta ufak bir ekibin ufak fikirler ile çıkmış oldukları bir yol. Adamlar biz milyon doları beklemiyorduk ona göre oyunu tasarlamayı düşünüyorduk diyor, şimdi her 1 milyon dolara yeni bir tane gemi, 1 tane uydu falan ? Trilyonlardan bahsediyoruz. Hala anlamadım ve merakla bekliyorum. Şu oyun çıktığı zaman vasatı aşamayan bir oyun olursa burada ki entelektüellere de bir çift lafım olacak. Buraya da yazıyorum ...

AutumnRain

24.11.2013 00:00:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123 30 Milyon dolara varınca bari demo falan yayınlayın ya herkesde para veriyo durmadan 40 geçerse bedava vericez falan deseler ne gülerim herkes para veriyo :DD
"Bağış" kelimesini duymuş muydun ? Bedava olsa da para verenler üzülmez bence.Bağışladıkları para sayesinde böyle efsane oyun çıkacak.

RealArek

23.11.2013 23:54:56

0
30 Milyon dolara varınca bari demo falan yayınlayın ya herkesde para veriyo durmadan 40 geçerse bedava vericez falan deseler ne gülerim herkes para veriyo :DD

mementopolis

23.11.2013 23:51:52

-2
gözleri doymak bilmedi , 30´u bulunca vurgun yapmak en mantiklisi bari steamá yükleselerde beta olarak oynansa , cok süpheli cok...

- The Stig -

23.11.2013 23:42:33

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence bu oyun için bu kadar para toplanması çok saçma
Ulan bütün Dünya bu oyunu bekliyor millet deli oluyor bir an önce çıksın diye senin yaptığın şu yorum bence daha SAÇMA! ;)

Angelz

23.11.2013 23:30:13

-7
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence bu oyun için bu kadar para toplanması çok saçma
minecraft hesabı

BSC Misafiri

23.11.2013 23:20:23

-4
Bence bu oyun için bu kadar para toplanması çok saçma
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız