Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II'de Fazladan %25 XP Kazanma Zamanı


 
     Uzun bir aradan sonra 27 Temmuz 2010'da çıkışını gerçekleştiren StarCraft II: Wings of Liberty, serinin hayranlarını hem sevindirmiş hem heyecanlandırmıştı. Oyunun 3. yıldönümüne 4-5 gün kaldığı bu günlerde Blizzard'dan oyuncuları sevindirecek bir haber geldi.
 
     Yapılan açıklamaya göre, 27 Temmuz, yani cumartesi gününe kadar oyuncular %25 daha fazla deneyim puanı kazanacaklar. Ayrıca oyunun 3 ırkı da bu hafta ücretsiz olarak sunulacak.
 
     Eğer StarCraft II'de seviyenizi yükseltmeyi düşünüyorsanız, bu fırsatı iyi değerlendirin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2 birthday celebrations
Dark Souls II Bekleyenler, Tanışın; Mirror Knight! Satellite Reign, Strateji & Taktik Sevenler İçin!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.7.2013 15:22:32

0
İnsan fazladan bonus pool puanı verir yahu...Halkımız bir türlü silver'dan gold lige geçemiyor:)

queenTR

23.7.2013 13:10:26

+1
Oyuna getirilen deneyim puanları profil resminden başka hiçbir işe yaramıyor, ayrıca zaten extra puana gerek kalmadan, en üst seviyeye gelmek çok kolay. Blizzard e-sports'ta dota'ya vole vurmak istiyorsa bu şekilde değil, söz verdikleri zamanda çıkartmadıkları, blizzard all-stars'ı bir an önce çıkarıp (heart of swarm paketi ile aynı anda çıkacaktı), moba türüne de kontrolü ele geçirmesi lazım, strateji severlerin sayısı diğerlerinin sayısına göre oranla oldukça az çünkü. Edit: bu arada 3. yaşını kutluyor sc2. 2 değil ^^

SenJi

23.7.2013 12:48:42

0
Blizzard ile Valve arasında büyük bir esport savaşı başladı dota 2 nin betadan çıkmasıyla.Zaten son gelen haberde bu dediğimi doğruluyor.Hatta bu iki firmaya göre lol rakip bile sayılmıyor.Çünkü bu iki oyun esport kavramının oluşmassını sağlayan 2 yegane oyun bu iki oyun esport kavramını yaygınlaştırdı ve şuanki hale getirdi.Aradan yıllar geçti ve her iki firmada artık en iyi olduğunu kanıtlamak için büyük finnalere hazırlanıyor.SC2 de böyle bir haber görmek perk şaşırmadı o yüzden.Bu olan atışmadan en çok oyuncular yararlanıcak çünkü büyük turnuva için her iki firmanada varını yoğunu ortaya koyucak.

by_t

23.7.2013 12:47:37

0
bi işe yarasa expler iyi olcaktıda sınırlı sayıda skin var daha yenileri henüz gelmedi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız