Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II, 3D Desteğiyle Geliyor

 

starcraftII

 

    İlki çıkalı 10 sene olmasına rağmen yıllanmış şarap edasıyla her strateji severin bilgisayarından silemediği oyunlar arasında yer almayı başaran StarCraft'ın ikincisinin çıkmasına çok az bir süre kaldı.
 
    2D efektler ile hazırlanan ilk StarCraft'dan sonra grafik tabanı çok yukarılara çekilecek olan StarCraft II’nin 3D desteği de sunacağı belirtildi. Blizzard'dan Chris Sigaty'nin ağzından çıkan bu bilgiye göre oyun çıktıktan sonra yayınlanacak bir yama ile 3D desteği sunulması düşünülüyor.
 
    IGN ile yaptığı röportajda Sigaty, oyunun anti-aliasing'i desteklemeyeceğini ancak ileride bunu bir yama ile düzeltebileceklerini belirtti. Daha pürüzsüz bir StarCraft II bekleyenler anti-aliasing'in olmamasına üzülmüş olmalılar. 
 
    Blizzard, ilk StarCraft'da olduğu gibi donanım seviyesi ilerledikçe çeşitli güncellemeler ve yamalar ile StarCraft II'yi de günümüz teknolojisine devamlı yetiştirmeyi planlıyor. Tüm dünyaya aynı anda 27 Temmuz'da çıkışını yapacak olan StarCraft II için şimdiden sıkı durun. Yıllar sonra PC'lerimize yine eşsiz bir strateji oyunu gelecek.
 
    Ayrıca sitemizde bulunan StarCraft II ön incelemesine buradan ulaşıp oyun ile ilgili daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz. 


Kaynak, BigDownload

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard Strateji PC Starcraft 2 3D
BC 2, Metro 2033 ve Daha Çoğu Steam'de İndirimde SW: TOR'un E3 Multiplayer Video'su Huzurlarınızda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2010 11:02:29

0
Starcraft II sonunda çıktı arkadaşlaaar! Beklemeye hiç mi hiç gerek yok! Ben siparişimi evden verdim böylece gecenin köründe gidip sıra beklememe falan gerek kalmadı. Kapımın önüne kadar ücretsiz gelicek biricik oyunum ve üstüne bir de hediye USB Isıtıcı! Ooohh var mı benden iyisi, siz de kaçırmayın sakın abi ! http://www.bilyonershop.com/bilyonershop/productdetail.aspx?ProductID=125082028&Catalog=_OYUN___HOBI&Category=_PC_OYUNLARI1189

venom417

4.7.2010 03:45:50

0
2d oyuna 3d desteği,anti-aliasing yok enteresan şeyler bunlar :s
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız